PR CUAET
-
Яке відео ви хочете? Заходите в певний час на сайт, обновляете сторінку кожну хвилину. Бачите чорну дату, вибираєте швидко, потім годину і підтвердити
-
Пише, що статус нелегальний був, тобто без перміту були навіть. Діти як громадяни Канади мали право на навчання
-
Доброго вечора шановна громада, хотів запитати чи буде хтось летіти до Канади (швидше за все з Варшави до Торонто чи Калгарі) в середині вересня-початок жовтня? Цікавлюся чи міг би хтось допомогти бабусі з польотом до Канади, жінка похилого віку і не говорить англійського. Якщо є можливість допомогти з оформленням документів, то будемо лиш раді віддячити. Дякую всім за увагу та допомогу.
-
якщо це одна і та сама авіакомпанія- то замовте послугу wheelchair with assistance from airline stuff. якщо будуть питання - пишіть в особисті
-
Підкажіть, 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Може в когось вже діти вступали до канадських університетів, є кілька питань 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
якщо це одна і та сама авіакомпанія- то замовте послугу wheelchair with assistance from airline stuff. якщо будуть питання - пишіть в особисті
-
Доброго вечора шановна громада, хотів запитати чи буде хтось летіти до Канади (швидше за все з Варшави до Торонто чи Калгарі) в середині вересня-початок жовтня? Цікавлюся чи міг би хтось допомогти бабусі з польотом до Канади, жінка похилого віку і не говорить англійського. Якщо є можливість допомогти з оформленням документів, то будемо лиш раді віддячити. Дякую всім за увагу та допомогу.
-
Дякую за iнформацiю! На жаль, можу не встигнути до 6 жовтня зiбрати й iншi документи, тож шукаю загальну мед форму
-
Не знаю як написати автору, але нехай напише в калгарійських групах в Фейсбуці і телеграм. Я так своїй мамі супутників шукала
-
То , напевно, у дітей і медстрахування було. А вони десь працювали за кеш так і жили
-
переніс ваше запитання у загальну гілку
-
Форма називається: IMM 1017 E(06-2023) GCMS MEDICAL REPORT CLIENT BIODATA AND SUMMARY. її надсилає офіцер разом з вашими даними і номером аплікації
-
Привіт, 30 злотих оплачували таким чином що родич оплатив з Польщі, з польського банку, і вислав просто фотографію чеку, яку ми роздрукували і поклали у конверт. Можуть рахувати весь період разом особливо якщо перебування було в цілях навчання чи роботи. На сайті IRCC є інструкції щодо цього, будь ласка ознайомтесь
-
Для 12 класу потрібен переклад звичайний, можливо вам зарахують кредіти . Але ось не знаю чи візьмуть вас в школу, якщо у вас вже є документ про середню освіту
-
Добрий вечір як дістати довідку з Польщі допоможіть контактами ?дякую