PR CUAET
-
Я вибачаюсь але я пам’ятаю тут був чоловік якого називали першопроходцем,можливо адміни знають про кого пишу. В нього заявка перших днів мабуть сестри з дитиною,чоловік в Україні. В них були перші зрушення по справі. Там була проблема проходження біометрії чоловіка він до Канади не збирався,якщо я не помиляюся. Чи хтось щось знає як зараз у них справи?Пишу вам тому що розумію що ви тут кожного дня😊
-
Його звуть Владислав, якщо я не помиляюсь. активно допомагав тут цінними порадами раніше.. він подався в першу годину програми, всі начальні етапи отримував першим і весь чат був впевнений що він отримає pr першим.. яка наразі ситуація невідомо, давно не було апдейтів від нього
-
Я б запропонувала повторити це все на камеру.... який же це жах 🤢
-
У пункті, де треба заливати фото, є маленький знак питання, і якщо на нього натиснути - будуть всі вимоги. Але найпростіше буде просто піти в Жан кутю і сказати що вам треба фото на ПР і вони все зроблять (вони обов'язково мають поставили штамп зі зворотньої сторони фото)
-
Серйозно, натисніть на той знак питання і там будуть вимоги до розмірів (тут люди подавалися переважно 6-8 місяців тому, тому деталі вже ніхто не згадає). І друга вимога - на звороті фото має бути печатка фотоательє з датою фото (взагалі не уявляю, хто таке робить в Україні). Ну і наостанок - якщо чоловік їде подаватися, а ви проходите як "невиїздний депендент" - у ірсс реально можуть виникнути питання - чому чоловік зміг виїхати, а жінка ні
-
Краще уточніть, бо зазвичай приїжджає жінка, і підтягує чоловіка. Якщо приїжджає чоловік і підтягує жінку - реально можуть бути питання. звісно, якщо ви воюєте чи ви медпрацівник - ви зможете довести, що ви не зовсім мали змогу виїхати, але якщо ні - то прискіпливий офіцер може вами зацікавитися. Я не кажу, що проблеми у вас будуть 100% - але краще почуйте кілька думок
-
Думаю можна. Ні, не потрібно, якщо зрозуміла вірно, потрібно тільки скинути в бюро перекладів перших дві сторінки його паспорта