PR CUAET
-
Його звуть Владислав, якщо я не помиляюсь. активно допомагав тут цінними порадами раніше.. він подався в першу годину програми, всі начальні етапи отримував першим і весь чат був впевнений що він отримає pr першим.. яка наразі ситуація невідомо, давно не було апдейтів від нього
-
Я б запропонувала повторити це все на камеру.... який же це жах 🤢
-
У пункті, де треба заливати фото, є маленький знак питання, і якщо на нього натиснути - будуть всі вимоги. Але найпростіше буде просто піти в Жан кутю і сказати що вам треба фото на ПР і вони все зроблять (вони обов'язково мають поставили штамп зі зворотньої сторони фото)
-
Серйозно, натисніть на той знак питання і там будуть вимоги до розмірів (тут люди подавалися переважно 6-8 місяців тому, тому деталі вже ніхто не згадає). І друга вимога - на звороті фото має бути печатка фотоательє з датою фото (взагалі не уявляю, хто таке робить в Україні). Ну і наостанок - якщо чоловік їде подаватися, а ви проходите як "невиїздний депендент" - у ірсс реально можуть виникнути питання - чому чоловік зміг виїхати, а жінка ні
-
Краще уточніть, бо зазвичай приїжджає жінка, і підтягує чоловіка. Якщо приїжджає чоловік і підтягує жінку - реально можуть бути питання. звісно, якщо ви воюєте чи ви медпрацівник - ви зможете довести, що ви не зовсім мали змогу виїхати, але якщо ні - то прискіпливий офіцер може вами зацікавитися. Я не кажу, що проблеми у вас будуть 100% - але краще почуйте кілька думок
-
Думаю можна. Ні, не потрібно, якщо зрозуміла вірно, потрібно тільки скинути в бюро перекладів перших дві сторінки його паспорта
-
Так, я спіймала один для доньки, а от потім скільки намагалась вже не могла ніяк…
-
Переглянувши багато хронології інших то десь може через місяць після медицини.але це при умові що не буде жодних затримок з дозапросами і додаткових перевірок👌
-
Думки це не правила. Нема в правилах пункту кому бути основним аплікантом (стосовно полу, кому приїжджати чи ні)
-
«Невиїздний депендант» то з іншої «додаткової» гілки програми, коли чоловік має родича канадця але не може виїхати, тоді дружина якій родич не родич може податися як основний аплікант.
-
Необхідні документи для оформлення закордонного паспорта особі від 16 років: 1. Заповнена анкета — посилання; 2. Оригінал заграну та копія (1 сторінки та сторінки з візою (за наявності кількох паспортів необхідно надати всі паспорти та їх копії). Якщо Ви користуєтеся двома закордонними паспортами то обидва слід мати при собі.; 3. Копія дозволу на проживання в Канаді: work permit, або study permit, або (visitor permit, або pr-картка, або driver license, etc; 4. Копія підтвердження адреси проживання (витяг, копія внутрішнього паспорта, де зазначена ваша адреса); 5. Копія ідентифікаційного номера (РНОКПП) (якщо такий оформлювався); 6. Оригінал та копія паспорту громадянина України (ID картки); 7. Money order (bank draft) на C$172. Оформити можна в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada» (в Едмондтоні вказано, що альтернативно можно сплатити Debit Card-ою прямо в консульстві; в Торонто та Оттаві — ні); У випадку втрати заграна, до документів вище треба додати: 6. Довідку/лист/протокол (witness statement form) видану поліцією місцевості де Ви проживаєте в Канаді, яка підтверджує факт Вашого звернення з приводу втрати паспорта. (File number для зазначених потреб НЕ підійде). 7. Інший документ, який підтверджує Вашу особу та належність до громадянства України («внутрішній» паспорт). У разі відсутності цього документа, ГКУ змушене буде вчиняти дії з підтвердження особи та належності до громадянства заявника, що збільшить тривалість оформлення паспорта. Для осіб з пропискою на тимчасово окупованих територіях: 8. Довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи + копія Для оформлення паспорта у зв'язку зі зміною персональних даних (прізвища та/або імені): 9. Документ, що підтверджує зміну персональних даних (свідоцтво про шлюб, про розірвання шлюбу, рішення суду тощо). Важливо: спочатку треба зробити переоформлення «внутрішнього» паспорта (ID-картки) на нове ім'я/прізвище і лише потім подаватися на новий загран; Для осіб, у яких ніколи не було документу, що підтверджує громадянство України: 10. Довідка про реєстрацію особи громадянином України (за винятком випадків, коли батьки особи на момент її народження були громадянами України)