PR CUAET
-
Я їх здам, бо отримаю нові
-
А пишеться як два😂
-
Неа. 4х20+10+8
-
@OstapBosak, підкажіть будь ласка. При заповненні форми про родичів основного заявника чи треба прописувати рідного брата, який є вже жителем Канади?( т.я. в роз'ясненні пишеться - відображайте всіх родичів окрім тих кто РR або сітізен Канади), плутанина в голові. Заздалегідь дякую
-
Да, спустя пару недель после письма с eCoPR.
-
Не знайдете, ніхто не скаже. Але квота на гуманітарну- 10-12 тис на рік, в порівнянні з 110 тис на економічні. Знаю що в Онтаріо подавалися чоловіки, і одержали відмову- але знову ж таки не від першої особи інформація. Кожен сам оцінює шанси і ризики і бере їх на себе
-
Ну не знаю. Рекомендував з власного досвіду і залежно від кейсу. Ще й безкоштовно. З порадою що можна самим податись і розуміють що ми приїхали з України і грошей не маємо на послуги. Плюс для мене рекомендація переїзду в Манітобу очевидна і без консультації. Плюс ви самі говорите що ваші знайомі не отримали підтвердження. Я от шукаю інформацію про відмови і в жодній групі знайти не можу.
-
Так пропонувати то можна що завгодно. Але треба і ризики пояснити. Знайомі півроку тому подали - відповіді нема. А за цей час люди вже одержали номінацію і пішли на федеральний рівень. А по гуманітарній відповідь може бути завтра а може через рік. Але я завжди тримаю в голові думку , що консультант бере гроші за процес, а результату не гарантує, тому гуманітарну рекомендувати вигідніше ніж інші