PR CUAET
-
Доброе утро. Можете кто-то поделится примером job offer с которым подались на номинацию? Нашему офицеру не понравились имеющиеся документы, якобы не соответствуют его критериям, зациклен на этом job offer. За ранее рассказываю что работодатель наш только подписывает документы которые нам нужны, сам он не хочет этим заниматься или делает все криво.
-
Доброе утро. Можете кто-то поделится примером job offer с которым подались на номинацию? Нашему офицеру не понравились имеющиеся документы, якобы не соответствуют его критериям, зациклен на этом job offer. За ранее рассказываю что работодатель наш только подписывает документы которые нам нужны, сам он не хочет этим заниматься или делает все криво.
-
-
Нет, я тоже не получила, отправила еще раньше чем вы 🧐
-
Я зараз не вдома і не можу подивитися, але якщо я вірно памʼятаю, то там була така золотиста, щось по типу печатки. Мені здається що тут половина людей з чату там завіряли цю форму.
-
У мене перед елібжибл був до запит на чоловікове свідоцтво і я його відправляла через веб форму. А потім коли отримала елиджибл подивилася що і там і там одна пошта для відповіді, тому і відповіла через веб і отримала відповідь за кілька тижнів.
-
Підкажіть будь ласка, якщо у дитини 12 років закінчується паспорт у січні 2025р, віза і стаді перміт так само, але до Канади недавно приїхали, який алгоритм дій має бути, щоб отримати новий паспорт, продовжити візу і стаді перміт? можливо є хтось, хто може допомогти з цим питанням?
-
То ви скопіювали просто той самий текст і вклали файли ?
-
Перміт ніяк не переноситься у паспорт. Це окремий документ, який ніяк не сприяє заїзду в Канаду. У вас туристична віза (якщо багаторазова), то можете виїжджати, але після перетину кордону назад у Канаду, треба показати ворк перміт, щоб офіцери розуміли, у якому статусі Ви будете перебувати у Канаді.