PR CUAET
-
Я зараз не вдома і не можу подивитися, але якщо я вірно памʼятаю, то там була така золотиста, щось по типу печатки. Мені здається що тут половина людей з чату там завіряли цю форму.
-
У мене перед елібжибл був до запит на чоловікове свідоцтво і я його відправляла через веб форму. А потім коли отримала елиджибл подивилася що і там і там одна пошта для відповіді, тому і відповіла через веб і отримала відповідь за кілька тижнів.
-
Підкажіть будь ласка, якщо у дитини 12 років закінчується паспорт у січні 2025р, віза і стаді перміт так само, але до Канади недавно приїхали, який алгоритм дій має бути, щоб отримати новий паспорт, продовжити візу і стаді перміт? можливо є хтось, хто може допомогти з цим питанням?
-
То ви скопіювали просто той самий текст і вклали файли ?
-
Перміт ніяк не переноситься у паспорт. Це окремий документ, який ніяк не сприяє заїзду в Канаду. У вас туристична віза (якщо багаторазова), то можете виїжджати, але після перетину кордону назад у Канаду, треба показати ворк перміт, щоб офіцери розуміли, у якому статусі Ви будете перебувати у Канаді.
-
була печатка
-
Вибачаюся, перечитала правила - там дійсно немає такого, що я написала. Але слухайте, на початку програми там справді була фраза про "невиїздного" члена сім'ї, зараз її прибрали. Цікаво. Тобто правила значно спростили
-
так. вже була заповнена даними. саме тому ви не можете її скачати. можливо уточніть у консультантів чи учасників, яку саме вам потрібно форму