PR CUAET
-
Всім привіт, скажіть будь-ласочка, хто вже подався за цією програмою, хоть комусь хоть щось прийшло ( запит на біометрію, присвоєння номера справи, або вже погодження? ) . Я подалася ще 28 листопада і взагалі тиша, щось починаю нервуватися трішечки, все ж таки вже як дев'ять місяців пройшло з моменту подання :(. Дякую за відповіді.
-
В мене трохи інша думка. Безумовно, тут дві сторони задіяні. Але люди, у яких навіть громадянства України не було, як в ситуації вище, свідомо «захламляли» саму програму і спеціальні міри для українців, розтягуючи розгляд тим, кому ці міри були необхідні. І коли програма стартувала, завдання було якомога швидше дати доступ віз, тим, хто потребує, тому деякі моменти могли просто пропустити. Хоча не розумію як, навіть без свідоцтва про народження українського. Хіба що, їм було до 22 чи студенти до 25 років, коли діти ще можуть скористатись батьківським громадянством. Але це вже тема для флуду, а не цієї гілки
-
Ні, нічого ще не отримувала, я з Альберти.
-
Ми вже не можемо їхати, так як починається навчання в школі у дитини, плюс до того вʼїхати назад до Канади не зможемо за новим (якщо навіть зробимо його в Україні ) паспортом, так як віза в нинішньому і закінчується в січні, а це вже по строкам не підходить, так як вʼїзд має відбутися за три місяці до закінчення дії паспорту. Тому варіанти можуть бути тільки тут.. можливо, треба якийсь штамп ставити в паспорт? Чи якусь довідку отримати? На продовження пр подаємось вже зараз, якщо пощастить, то можуть продовжити ще на три роки.. але паспорт все одно треба зробити.. плюс в нас Багатодітна родина, можливо, це якось може допомогти? Прошу, відгукніться тількі ті, хто дійсно в курсі, що робити в такій ситуації.
-
Треба виясняти з WES, причини можуть бути різні, який у Вас ВУЗ?
-
Дякую
-
Ні, нічого ще не отримувала, я з Альберти.
-
Як отримати PR по гуманітарній програмі? Це найчастіший запит від українців та водночас програма, яка має багато нюансів, що потребують уточнення. З огляду на численні звернення - консультація щодо гуманітарної програми ❗️БЕЗКОШТОВНА❗️. Для отримання безкоштовної консультації - напишіть нам в телеграм інформацію про вас: - склад сім'ї - вік - де живете та ким працюєте - коли приїхали в Канаду. Вкажіть ваш імейл телефон для зв'язку. Телеграм бот: t.me/Somira_bot #реклама #SOMIRA