PR CUAET
-
Самому стало цікаво. Ось саме тут і є реальна дата подачі апплікаціїї, а на попередній сторінці наприклад як у мене, стоїть дата коли ви добавили у gc аплікацію. У моєму випадку я завдяку чату узнав що це можно зробити тільки через місяць як отримав аор. Отже на цю дату взагалі не треба звертати увагу
-
У моєму випадку коли залінкував аплікацію. Дивиться коли ви сабмітили аплікацію у вас цього кабінету не було взагалі, а коли аор отримали то пішли лінкувати. І на цій сторінці саме та лата коли добавили аплікацію у кабінет. А якщо перевірити статус і перейти на наступну то там вся інформація актуальна і не міняється
-
Доброго дня. Цікавить таке питання. Дитина буде народжена в Канаді. В мене є громадянство також країни мого чоловіка (не Канада). На жаль шлюб не встигла легалізувати в Україні🤦♀️, тут знаходжусь за укр.паспортом на дівоче прізвище, а в свідоцтві про одруження та паспорті іншого громадянства- подвійне прізвище. У сертифікаті про народження дитини, які дані свої вказувати- одружена, прізвище, на якому мої укр.документи чи нове прізвище, як в сертифікаті про одруження? Хотілося б потім з цим документом податись на наші громадянства і канадський паспорт для дитини. В когось була схожа ситуація?