PR CUAET
-
Повністю підтримую. Нехай краще обговорюють це з компитентними органами. А то знову розвели flood там де не потрібно і з чого не варто. Скільки можна одне і теж?А лонг вікенд тільки почався. Не забувайте ті що подалися ви можете заважати отримати інформацію тим хто лише подається,а ви просто замусорюєте лишніми повідомленнями гілку.Яка різниця що там і як змінилося?Ну хіба це так важливо?Що вам від того зміниться?Нащо головне воно вам вплине?Ні на що!Тому прошу @admin почистити сьогоднішні повідомлення
-
Ми розмовляли не стосовно нашої програми? А щодо кому що цікаво, а кому ні, так на різному етапі розвитку подій виникають різні питання. Наприклад, мені не цікаво читати про те як люди тільки подають, і в них виникають якісь питання, які вже майже за рік 500 разів коментували, але я не пишу що це флуд, і не кажу видалити це із гілки. Чому якщо вам це не цікаво, то ви вирішили, що це всім не цікаво?
-
Що означає не справляється? Він приймає стільки людей скільки слотів, а то і в 2 рази більше. Не вам судити справляється він чи ні. Є якась норма як і на кожній роботі.
-
Скаргу надіслано
-
так. Берітьз собою обов'язково
-
Если ты не справляешься со своими обязанностями-увольняйся, всем известно что на подобные должности занимают "блатные" и часто люди некомпетентные. У них нет никакой связи/ контакта с клиентами,им не дозвониться,не связаться по электронке, вся эта электронная очередь-туфта, потому и народ приходит не подготовленный, не имея все документы. Вы пишите : связывайтесь с мин.закорд.справ, с какого фига, это разве не их обязанность решать подобные вопросы с министерством? Ни в одном консульстве других стран нет подобного бардака.
-
Доброго дня! Хтось знає чи можна анулювати старий загран в консульстві при подачі документів на новий паспорт? Така ситуація, що зараз маю 2 паспорта, але один з них вже роки 3 з закінченим строком дії і не анульований. Підозрюю, що можуть бути проблеми з цього приводу. Дякую за допомогу🙏
-
А що таке challenger? Я думала після apprentice ліцензія і red seal
-
У кожного своя правда. Коли я їхала, також наслухалась багато відгуків. Але слава Богу і паспорт без ID синові оформила, в четвер отримав без проблем і консул був дуже галантний ,але дуже втомлений. Ми чекали дуже довго і бачила як люди приходили з 1 слотом і подавали паспорти на 2-3 дітей, а це все час. В результаті , у мене був слот на 2, а потрапила біля 6 в кабінет. Після мене були ще 4 сім'ї. А працюють вони до 5 год. Ось і думайте. Я ж не звинувачувала наших українців,що через них я так довго просиділа в посольстві. Якщо немає більше слотів, то що вони мають робити? Працювати ще в ночі? Таке враження,що тільки в Канаду приїхали всі без паспортів нормальних, тому що Канада приймала всіх підряд.
-
Вам повезло, у нас другой опыт, более негативный после общения с вицеконсулом и не только у нас, как видите и длится это не первый год.
-
Он не главный ему дают указ он подчиняется на этом все Бардака там нет просто нас много а он один Что он должен круглосуточно выставлять слоты чтобы всех принять и работать без сна да ? В каждом консульстве свои проблемы я в брно не могла сделать паспорт ребенка только вклеели в мой загранник потому что люди не записываются а просто приходять и мне отказали !!!
-
я стільки раз писала і мені відповідали кожного разу дуже швидко. І я писала по різних причинах. Може ви не туди пишите? Телефонувати потрібно у спеціально відведений час. Про всі документи і копії, які птрібно мати написано на сайті. У мене було все, що треба і все що не треба. Головне,щоб не менше. Люди неуважно читають і роблять собі самі проблеми.
-
Так не он дает количество людей на штат это выделяет человек в Украине министр иностранных дел) что консул с своего кармана людям будет платить или Украина выделяет бюджет на каждого работника Он только пешка
-
Вам уже ответили,слоты -это другая печальная история.
-
Мы все работаем, вернее-выживает, почему я должна оправдывать кого-то. Не справояешься-требуй увеличения раб.штата, чтобы не было очередей и было кому отвечать на звонки.