PR CUAET
-
У кожного своя правда. Коли я їхала, також наслухалась багато відгуків. Але слава Богу і паспорт без ID синові оформила, в четвер отримав без проблем і консул був дуже галантний ,але дуже втомлений. Ми чекали дуже довго і бачила як люди приходили з 1 слотом і подавали паспорти на 2-3 дітей, а це все час. В результаті , у мене був слот на 2, а потрапила біля 6 в кабінет. Після мене були ще 4 сім'ї. А працюють вони до 5 год. Ось і думайте. Я ж не звинувачувала наших українців,що через них я так довго просиділа в посольстві. Якщо немає більше слотів, то що вони мають робити? Працювати ще в ночі? Таке враження,що тільки в Канаду приїхали всі без паспортів нормальних, тому що Канада приймала всіх підряд.
-
Вам повезло, у нас другой опыт, более негативный после общения с вицеконсулом и не только у нас, как видите и длится это не первый год.
-
Он не главный ему дают указ он подчиняется на этом все Бардака там нет просто нас много а он один Что он должен круглосуточно выставлять слоты чтобы всех принять и работать без сна да ? В каждом консульстве свои проблемы я в брно не могла сделать паспорт ребенка только вклеели в мой загранник потому что люди не записываются а просто приходять и мне отказали !!!
-
я стільки раз писала і мені відповідали кожного разу дуже швидко. І я писала по різних причинах. Може ви не туди пишите? Телефонувати потрібно у спеціально відведений час. Про всі документи і копії, які птрібно мати написано на сайті. У мене було все, що треба і все що не треба. Головне,щоб не менше. Люди неуважно читають і роблять собі самі проблеми.
-
Так не он дает количество людей на штат это выделяет человек в Украине министр иностранных дел) что консул с своего кармана людям будет платить или Украина выделяет бюджет на каждого работника Он только пешка
-
Вам уже ответили,слоты -это другая печальная история.
-
Мы все работаем, вернее-выживает, почему я должна оправдывать кого-то. Не справояешься-требуй увеличения раб.штата, чтобы не было очередей и было кому отвечать на звонки.
-
Тобто ви прийшли по слоту, з усіма потрібним документами і копіями, спокійно привіталися, пред'явили документи, а вас образили і не надали консульскі послуги?
-
Я тоже им писала когда будет почта дипломатическ не прошло пол часа и был ответ
-
я вам задала питання чи ви особисто їхали по слоту і вам відмовили?Я чула як люди сварилися з ним,бо він не хотів оформляти 3 паспорта замість 1 або видавати паспорт в час,коли паспорти не видають. З 5 год в консульстві надивилася. Як люди приходили без копій, і йшли їх робити,що також займає час інших людей. Також було багато запитань від люей і дівчата консультувалися у консула, а це займає час. І при чому дівчата нікому не відказували в копії,хоча вони не мали їх робити.
-
Следующее предложение.
-
Я не понимаю к чему тут выживание а где легко
-
Вы не вникаете в текст,перечитайте мой комент.