PR CUAET
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як правило написати посадові обов'язки в Reference letter для подачі на PR? Я чула, що не потрібно копіювати слово в слово з того, як написано в NOC, а консультант подруги каже, що має бути слово в слово скопійовано обов'язки з опису NOC. Як правильно?
-
@OstapBosak, шановнi користувачi форуму, доброго дня! Пiдскажiть , будь ласка, ЯК ЗБЕРIГТИ У СЕБЕ ЗАПОВНЕНI ФОРМИ? Можно завантажити/ вигрузити заповненi форми на свiй ноут-бук, як це зробити? Не можу знайти. Дякую!
-
Скажите пожалуйста В этом раздели, нужно указать паспорта и свидетельства о рождении, только заявителя главного и к примеру дочери или нужно грузить и сестры которая проживает в Канаде и мужа который в Украине?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка…На фірмі є директор (саме я) та головний бухгалтер. Як в цьому випадку підтвердити досвід, обвʼязки і тп? Дякую
-
підписує таки довідки не власник, а посадова особа компанії , яка має такі повноваження. В більшості це директор компанії. І це не обов'язково той директор, котрий брав вас на роботу. Підписує директор, який має повноваження на дату довідки. В довідки вказуються фактичні обставини праці прошедших періодів, а підписує її посадова особа, яка є такою на дату довідки.
-
Добрий вечір! У мене наступна ситуація, прошу допомогти, хто точно знає )) Начиталась багато, але все одно хочу уточнити, бо маю сумніви. Ми прибули до Калгарі в червні 2022 по foilless візі. У дітей в жовтні закінчувалися терміни дії паспортів. Я одразу їх відправила на продовження, бо розуміла, що нові паспорти виготовити не встигнуть. Потім, з продовженими паспортами, подала на нові перміти і отримала їх до 2025 року. Зараз, нарешті, ми отримали нові паспорти. Питання - в пермітах вказані старі прострочені паспорти, але перміти видані до 2025 року. Чи потрібно їх міняти? Чи такі перміти все одно чинні? Зараз в процесі отримання номінації по AOS, боюсь щоб не було проблем на наступному етапі. Де про це почитати? ))
-
Можливо і такий варіант ок. Але я коли робила, то все в , тому числі і переклад, і подальше надсилання документів в електронному вигляді для WES, здійснював інформаційно-іміджевий центр apostille.in.ua/ua/
-
Добрый вечір. Повідомлення суто інформативне. Нарешті з'явився статус "Паспорт прибув ". Замовляли загранпаспорт в консульстві м.Едмонтон 14.06.2023. Виготовлений був 07.07.23. Прибув 04.11.23.
-
Підкажіть, будь ласка, національний ID (внутрішній укр паспорт) будемо зазначати в анкеті (бо при подачі на CUAET, на зняття обмежень з перміту скрізь зазначали). Питання: чи треба його прикріпити скан? Якщо треба, то чи потрібно його переклад також робити чи просто скан?
-
Подскажите пожалуйста, кто запрашивал диплом или додаток к диплому в Украине ? Можете подсказать где это заявление взять , чтоб отправить?
-
Привіт) Підкажіть будь ласка з приводу листа від роботодавця з підтвердженням досвіду роботи. Якщо власник на фронті, і особисто мені не може надати цей лист, чи можна щоб його підписала особа, яка була на вищій посаді, але не була безпосередньо була моїм директором?