PR CUAET
-
Чому краще не оновлювати зайвий раз?
-
Добрий день Чи потрібно робити евалюацію через Wes якщо є тільки сертифікат про закінчення high school чи перекладу буде достатньо?
-
1. Де ви бачили декларацію консулів? Будь ласка, докази в студію. 2 . Вони і так працюють понаднормово
-
Могли б і понаднормово працювати. Ознайомтеся з їхніми деклараціями, на рік тільки доплати по 4 мільйони гривень отримують, а ще зарплату. І це під час війни. І подивіться яка кількість їх там працює.
-
Shhh... quiet now. Muted Stepan for 3 days.
-
Ждут 8-9 месяцев , я два месяца.
-
Вы уже получили через 2 месяца или в процессе ожидания сейчас? И два месяца на что?
-
В мене від 1го травня заявка так і висить сабмітет. Так і поняв, що все стоїть на місці до наступного року
-
Самі знайдете
-
Всем здравствуйте. Подскажите пожалуйста, мы сделали фото ребенку на паспорт, на сайте указано 10*15 см. Но ведь это очень большое фото, у меня также имеется диджитал фото. Или они меняют размер. Я что-то не понимаю
-
А я не знаходжу таких сум. Я знайшла 175000 грн що дорівню 5500 Кан доларів в місяць
-
На сайті НАЗК є декларації всіх чиновників, можна знайти за ПІБ
-
Я гортала, але не знайшла. Можете підказати що вводити в пошуку. Бо статистика ввожу, ні чого немає
-
+ налог провінційний потрібно сплати
-
Подивіться статистику в Хронології
-
Дякую Також питання є, друзі Якщо заявка на номінацію подана по одній компанії, але ти змінюєш роботу чи компанія вже перестає працювати, то заявка вже перестає бути валідною?
-
Так, саме такий розмір має бути
-
Доброго всім Ніхто не чув про консульський облік? Нам каже адвокат, що син 18 років може поїхати в консульство і стати на консульський облік? Хтось таке робив?
-
Якщо комусь треба зробити довіреності або інші Нотаріальні дії- зараз ще є декілька слотів у Торонто на початок вересня
-
Ви подавались онлайн чи писали заяву в консульстві?
12 Jan 2024, 17:45
247803/429201
5 minutes ago