PR CUAET
-
Shhh... quiet now. Muted Stepan for 3 days.
-
Ждут 8-9 месяцев , я два месяца.
-
Вы уже получили через 2 месяца или в процессе ожидания сейчас? И два месяца на что?
-
В мене від 1го травня заявка так і висить сабмітет. Так і поняв, що все стоїть на місці до наступного року
-
Самі знайдете
-
Всем здравствуйте. Подскажите пожалуйста, мы сделали фото ребенку на паспорт, на сайте указано 10*15 см. Но ведь это очень большое фото, у меня также имеется диджитал фото. Или они меняют размер. Я что-то не понимаю
-
А я не знаходжу таких сум. Я знайшла 175000 грн що дорівню 5500 Кан доларів в місяць
-
На сайті НАЗК є декларації всіх чиновників, можна знайти за ПІБ
-
Я гортала, але не знайшла. Можете підказати що вводити в пошуку. Бо статистика ввожу, ні чого немає
-
+ налог провінційний потрібно сплати
-
Подивіться статистику в Хронології
-
Дякую Також питання є, друзі Якщо заявка на номінацію подана по одній компанії, але ти змінюєш роботу чи компанія вже перестає працювати, то заявка вже перестає бути валідною?
-
Так, саме такий розмір має бути
-
Доброго всім Ніхто не чув про консульський облік? Нам каже адвокат, що син 18 років може поїхати в консульство і стати на консульський облік? Хтось таке робив?
-
Якщо комусь треба зробити довіреності або інші Нотаріальні дії- зараз ще є декілька слотів у Торонто на початок вересня
-
Ви подавались онлайн чи писали заяву в консульстві?
-
а ті хто подалися 31.03.2024 довго чекають на wp?
-
если нет предварительного одобрения вп, то вп не выдают. податься на вп с обычной визой, полученной до 2022 года или после 15 июля 2023 можно было онлайн в канаде до 31 марта 2024
-
Доброго дня. Скажіть із досвіду. Якщо прийшов до запит на оновлення Schedule A, IMM 5562 та 5406, то наступний етап який? Чи ще якийсь запит може прийти? Чи справа рухається до фіналу? Дякую.
-
это к ним вопрос. многие уезжают и ждут вне канады, потом друзья пересылают почтой им вп
12 Jan 2024, 17:45
247807/431111
4 minutes ago