PR CUAET
-
Добрий вечір! У мене наступна ситуація, прошу допомогти, хто точно знає )) Начиталась багато, але все одно хочу уточнити, бо маю сумніви. Ми прибули до Калгарі в червні 2022 по foilless візі. У дітей в жовтні закінчувалися терміни дії паспортів. Я одразу їх відправила на продовження, бо розуміла, що нові паспорти виготовити не встигнуть. Потім, з продовженими паспортами, подала на нові перміти і отримала їх до 2025 року. Зараз, нарешті, ми отримали нові паспорти. Питання - в пермітах вказані старі прострочені паспорти, але перміти видані до 2025 року. Чи потрібно їх міняти? Чи такі перміти все одно чинні? Зараз в процесі отримання номінації по AOS, боюсь щоб не було проблем на наступному етапі. Де про це почитати? ))
-
Можливо і такий варіант ок. Але я коли робила, то все в , тому числі і переклад, і подальше надсилання документів в електронному вигляді для WES, здійснював інформаційно-іміджевий центр apostille.in.ua/ua/
-
Добрый вечір. Повідомлення суто інформативне. Нарешті з'явився статус "Паспорт прибув ". Замовляли загранпаспорт в консульстві м.Едмонтон 14.06.2023. Виготовлений був 07.07.23. Прибув 04.11.23.
-
Підкажіть, будь ласка, національний ID (внутрішній укр паспорт) будемо зазначати в анкеті (бо при подачі на CUAET, на зняття обмежень з перміту скрізь зазначали). Питання: чи треба його прикріпити скан? Якщо треба, то чи потрібно його переклад також робити чи просто скан?
-
Подскажите пожалуйста, кто запрашивал диплом или додаток к диплому в Украине ? Можете подсказать где это заявление взять , чтоб отправить?
-
Привіт) Підкажіть будь ласка з приводу листа від роботодавця з підтвердженням досвіду роботи. Якщо власник на фронті, і особисто мені не може надати цей лист, чи можна щоб його підписала особа, яка була на вищій посаді, але не була безпосередньо була моїм директором?
-
Ви знаєте щось про такі ситуації?
-
Загалом якщо почитати цю гілку з початку, загальний меседж- ситуація українців з окупованих територій недостатній аргумент, якщо є освіта і людина може працювати- то подавати звісно можна але втрачаєте час і гроші, а результат невизначений.
-
Так, то дійсно правда, але карає за заязки з онтаріо тільки Манітоба, ще є Альберта, Саскічеван і Атлантичні. Або дочка вищу освіту одержує в проходить і вас підтягує
-
Та й взагалі, вже пережито стільки стресу, Торонто як другий дім рідний, знов залишати, ну дууууууже не хочеться😢
-
Дякую!