PR CUAET
-
це гілка така» Хронологія» В пошуку ви не знайдете. Просто перечитуйте, там люди пишуть по якій програмі подали і які терміни
-
Цікаво, що буде з простроченими паспортами? мені 55 термін WP і паспорта закінчується. хтось підкаже щось? заздалегідь дякую)
-
Підкажіть, чи є вимога до терміну дії закордонного паспорта на момент подачі на федеральний рівень і на момент очікуваного отримання PR(скажімо +11 місяців від дати подачі)?
-
Продовжуйте або отримуйте новий паспорт, а потім вп Будете нелегалом якщо строк вп закінчиться
-
На пр окремий медогляд. До 5 жовтня вони будуть зараховувати медогляд по куает тобто по воркперміту. Медогляд отримаєте під час еліджибиті
-
Спасибо. Очень интерессно…
-
То як тоді пояснити що одні пропонують ціну 400 тоді як інші 150? всі ж фактори ідентичні
-
Робіть quote на різних сайтах Комусь TD insurance дешевше пише, комусь belair і тд
-
Я перепрошую. А ця інформація стосується цього чату? Навіщо Ви продовжуєте цю тему, яка не стосується слотів? По цій темі всі отримали мʼют, а Ви і далі продовжуєте цю тему.
-
Это чекає - перевіряйте ✅
-
Делали фото для новорожденного в shopper drug. Потом в staples распечатали 10х15. Всем все подошло
-
Ви замовляли доставку DHL?
-
Доброго вечора підскажіть будь ласка: Мені 17років у мене Visitor я приїхав в Канаду 25 лип 2024 разом з моєю мамою у якої уже є WP. Хочу отримати WP чи це можливо ?
-
Ні, чекала дип пошту, от вчора й прибула
-
Все корисне треба шукати по пошуку
-
Люди мають право на обговорення по темі!!!
-
Єдине що тут треба почистити це саме ваше повідомлення
-
Маленьке уточнення: не обов'язково саме під час еліджибілиті. Моя мама отримала еліджибілиті, а медицина ще не зарахована. В листі написано, що типу вона має отримати окремого листа для проходження медицини. Але я так розумію, то стандартний лист. Тому у відповідь на цей лист разом з поясненнями щодо документів, які ми вже відправили, я їм написала, що медекзамен вон проходила, вказала дату, IME номер і натякнула на полісі, яка діє до 5 жовтня)) подивимось, що буде далі.🥸
-
А де було написано, що зарпла 4 мільйони? Ви дуже неуважні. Перечитайте попередні повідомлення. "Компенсаційні" виплати МЗС своїм співробітникам проводить як "інші". Чи вам треба ще доводи "в студію"?
-
Так стосується, оскільки пан QP писав, що посли заробляють 4 млн в рік, тому мають ще й вночі працювати, щоб всім слотів вистачало. Я вважаю, що ніхто не має працювати понаднормово, а якщо працюють по добрій волі, то за те і спасибі. А звинувачувати посадову особу в групі майже на 40000 чоловік неприпустимо. На цьому і завершимо бесіду.
12 Jan 2024, 17:45
247929/431453
3 minutes ago