PR CUAET
-
Ви знаєте щось про такі ситуації?
-
Загалом якщо почитати цю гілку з початку, загальний меседж- ситуація українців з окупованих територій недостатній аргумент, якщо є освіта і людина може працювати- то подавати звісно можна але втрачаєте час і гроші, а результат невизначений.
-
Так, то дійсно правда, але карає за заязки з онтаріо тільки Манітоба, ще є Альберта, Саскічеван і Атлантичні. Або дочка вищу освіту одержує в проходить і вас підтягує
-
Та й взагалі, вже пережито стільки стресу, Торонто як другий дім рідний, знов залишати, ну дууууууже не хочеться😢
-
Дякую!
-
Ясно, не так зрозуміла🙂 Про наш переїзд теж думки різні, ми як тільки сюди приїхали, але я вже працювала, брали консультацію. Нам пояснили, що через дочку, яка проживає в Торонто і в мене вже є тут робота, є очевидний зв‘язок з провінцією Онтаріо🙂, через що може бути відмова. Цей варіант ми поклали в кошик запасних😉
-
Вот очень интересно по этому моменту. Будет ли мой родной брат подходить, если к родственнику по этой программе он не имеет отношение?
-
Мають знати, та інф в бухгалтерських документах фігурує, тому не можуть не знати.
-
Про переїзд я говорила про вас. Донька пропрацює рік два і буде достатньо балів
-
В неї з англійської найвищі бали. Навіть з французькою не вистачає(( В іншу провінцію не планує, бо тут робота) вона принципово не хоче заради PR жертвувати чимось, наприклад кидати все й переїжджати, бо рахує, що заслуговує не втрачати те, що великим трудом тут заробила… Тут мова не про неї, ми вже з цим змирилися, вона готова чекати, а от ми - ні, бо немає куди повертатися, сину потрібна вища освіта, а з PR ціна набагато менша ну і таке інше)
-
Дякую почитаю. На крайняк англ можна спробувати на 10 10 10 10 здати :)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/exemption-codes/validity-suspension-duration-employment.html