PR CUAET
-
Який PR???🤦♀️
-
Щось якась нестиковка. Ви в термінах заплутались. Отримали WP. Термін візи не важливий взагалі....
-
Допоможіть зрозуміти🤗 Я в Україні Надіслала посилку у Торонто 03.08.24 На сайті укрпошти відстежила, що вона з 16.08.24 прийнята терміналом Канади, та з того часу нічого не змінюється. Ніхто не телефонував адресату, не приходив. Що треба зробити у даній ситуації?
-
Дякую дуже
-
Як таке може бути, що немає відділень? Відділення пошти Канади є всюди
-
А у мене якийсь інший вхід
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Якщо попередній ворк перміт діючий, то пишуть, що можна. Але теж є думка, що при в'їзді назад до Канади офіцер може прийняти будь-яке рішення.
-
Хто може порадити якісь додатки на телефон щоб покращити словниковий запас з рівня В1 до С1?
-
Хто може порадити якісь додатки на телефон щоб покращити словниковий запас з рівня В1 до С1?
-
Можливо, це якраз в цьому сенсі ✊😅 більш логічно, дякую)
-
А це не скам часом? Просто якось замовляв одну детальку з канадського сайту, що виявився китайським :) Їхній трекер також писав, що відправлення вже у мене на пошті. А телефон бомбили смс-ками з фішинговими посиланнями. На почті в Shoppers Drug Mart про писилку нічого не чули. Так нічим і скінчилось.
-
Навіщо воно тобі ото воно треба!!!!!
-
Доброго дня отримала лист від податкової що в них немає даних, вони не можуть порахувати виплати на дітей бо в них не достатньо інформації. Я подавала все інформацію за минулий рік, скажіть будь ласка яка інформація ви ще треба, що саме треба вислати