PR CUAET
-
Ясно, не так зрозуміла🙂 Про наш переїзд теж думки різні, ми як тільки сюди приїхали, але я вже працювала, брали консультацію. Нам пояснили, що через дочку, яка проживає в Торонто і в мене вже є тут робота, є очевидний зв‘язок з провінцією Онтаріо🙂, через що може бути відмова. Цей варіант ми поклали в кошик запасних😉
-
Вот очень интересно по этому моменту. Будет ли мой родной брат подходить, если к родственнику по этой программе он не имеет отношение?
-
Мають знати, та інф в бухгалтерських документах фігурує, тому не можуть не знати.
-
Про переїзд я говорила про вас. Донька пропрацює рік два і буде достатньо балів
-
В неї з англійської найвищі бали. Навіть з французькою не вистачає(( В іншу провінцію не планує, бо тут робота) вона принципово не хоче заради PR жертвувати чимось, наприклад кидати все й переїжджати, бо рахує, що заслуговує не втрачати те, що великим трудом тут заробила… Тут мова не про неї, ми вже з цим змирилися, вона готова чекати, а от ми - ні, бо немає куди повертатися, сину потрібна вища освіта, а з PR ціна набагато менша ну і таке інше)
-
Дякую почитаю. На крайняк англ можна спробувати на 10 10 10 10 здати :)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/exemption-codes/validity-suspension-duration-employment.html
-
Якщо здасть англ на 9999 то буде цілком реально. Вам щоб найбільше шансів було то переїзд в іншу провінцію. Так дуже багато людей з Онтаріо переїжджають
-
Дата завершення лміа буде в рішенні
-
Так, за закритий воркперміт я знаю, Остап кілька разів казав що 18 міс, але консультантка яка буде робити каже що рік:) за 18 міс точно можно все встигнути :)
-
У нас родители по Квебеку пойдут, буду держать вас в курсе😁
-
Вона чекає підходящих балів по CEC, але зараз такі бали, що нереально. Для дитини, що приїхала після школи сюди, вивчилась, працює, до тих балів ще як до Місяця…А нам чекати вже далі немає куди, нажаль.