PR CUAET
-
Дякую почитаю. На крайняк англ можна спробувати на 10 10 10 10 здати :)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/exemption-codes/validity-suspension-duration-employment.html
-
Якщо здасть англ на 9999 то буде цілком реально. Вам щоб найбільше шансів було то переїзд в іншу провінцію. Так дуже багато людей з Онтаріо переїжджають
-
Дата завершення лміа буде в рішенні
-
Так, за закритий воркперміт я знаю, Остап кілька разів казав що 18 міс, але консультантка яка буде робити каже що рік:) за 18 міс точно можно все встигнути :)
-
У нас родители по Квебеку пойдут, буду держать вас в курсе😁
-
Вона чекає підходящих балів по CEC, але зараз такі бали, що нереально. Для дитини, що приїхала після школи сюди, вивчилась, працює, до тих балів ще як до Місяця…А нам чекати вже далі немає куди, нажаль.
-
По этой программе статистики нет. Но я думаю, что пол года вполне возможно
-
Катр ван дис Вит еще круче
-
А теперь без шуток. А на Ваше мнение в пол года по Квебеку можно расчитывать?
-
Сьогодні скидали ефір імміграційного консультанта, там якраз вона розбирала цю ситуацію. Податися можна, написати пояснення. Офіцер може пропустити, може дати час на виготовлення паспортів для дітей і після того як Ви їх додасте до аплікації розглядати її далі. Все на розсуд офіцера. Передивіться ефір
-
Это долгий процесс
-
Ребята добрый вечер! У меня такой вопрос. Может есть тут в группе Мастера Маникюра и Бьюти индустрии кто податься или подавался на ПР. Скажите пожалуйста я работаю в салоне но без лицензии. Я работаю под ихней лицензии. Я вот очень сильно опасаюсь последствии, так как на подачи ПР необходимо иметь лицензию ( я имею сертификаты что я в Украине прошла курс что касается ногтей рук и педикюра). Может ли повлият на подачу ПР если нету Лицензий? У меня есть Пэйстапы где пишется сколько я часов отработала в течение двух недель.