Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Якщо здасть англ на 9999 то буде цілком реально. Вам щоб найбільше шансів було то переїзд в іншу провінцію. Так дуже багато людей з Онтаріо переїжджають
    1 Reply Last reply
    0
  • t1461097538T Offline
    t1461097538T Offline
    Iryna Atamanchuk
    wrote on last edited by
    Дата завершення лміа буде в рішенні
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Так, за закритий воркперміт я знаю, Остап кілька разів казав що 18 міс, але консультантка яка буде робити каже що рік:) за 18 міс точно можно все встигнути :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya Evskaya
    wrote on last edited by
    У нас родители по Квебеку пойдут, буду держать вас в курсе😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Доброго вечора,підскажіть в кого є шуруповерт на декілька днів ?Орієнтовно Beltline Але можу підʼїхати на метро Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t523205170T Offline
    t523205170T Offline
    Irina Belenko
    wrote on last edited by
    Вона чекає підходящих балів по CEC, але зараз такі бали, що нереально. Для дитини, що приїхала після школи сюди, вивчилась, працює, до тих балів ще як до Місяця…А нам чекати вже далі немає куди, нажаль.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    а донька на якийсь PR подавала? може, вона чекає рішення?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    По этой программе статистики нет. Но я думаю, что пол года вполне возможно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Доброго дня! У моїй школі є 8курсів(сесій). Навчання на повний день - це з 8:30 до 15:50 з перервою годину. 1-2 курс тривають 8тижнів, а далі кожен курс по 8тижнів. Ще є канікули 2 тижні влітку і 2 тижні взимку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Катр ван дис Вит еще круче
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    А теперь без шуток. А на Ваше мнение в пол года по Квебеку можно расчитывать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Сьогодні скидали ефір імміграційного консультанта, там якраз вона розбирала цю ситуацію. Податися можна, написати пояснення. Офіцер може пропустити, може дати час на виготовлення паспортів для дітей і після того як Ви їх додасте до аплікації розглядати її далі. Все на розсуд офіцера. Передивіться ефір
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Это долгий процесс
    1 Reply Last reply
    0
  • t603605016T Offline
    t603605016T Offline
    Ozarchuk Iryna
    wrote on last edited by
    Ребята добрый вечер! У меня такой вопрос. Может есть тут в группе Мастера Маникюра и Бьюти индустрии кто податься или подавался на ПР. Скажите пожалуйста я работаю в салоне но без лицензии. Я работаю под ихней лицензии. Я вот очень сильно опасаюсь последствии, так как на подачи ПР необходимо иметь лицензию ( я имею сертификаты что я в Украине прошла курс что касается ногтей рук и педикюра). Может ли повлият на подачу ПР если нету Лицензий? У меня есть Пэйстапы где пишется сколько я часов отработала в течение двух недель.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Можна я вже дочекаюсь відповіді консультантів? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    Було б правильно зателефонувати в IRCC і задати це питання, бо в тому, що ви прислали немає офіційного першоджерела і трохи воно не в‘яжеться з умовами програми 🤷🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t392261626T Offline
    t392261626T Offline
    Anna Kharchuk
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Поділіться, будь ласка, досвідом, якщо у когось такий був чи є можливість подаватись на PR перебуваючи у декретній відпустці (роботодавець зберігає робоче місце)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    De facto family member Или, проще говоря, фактический (не юридический) член семьи. Кто это такой? Это человек, которого можно включить в иммиграционное заявление, хотя он и не вписывается в формулу «основной заявитель, супруг(а) и их несовершеннолетние дети». ⚠️ De facto family member в таком случае тоже будет являться зависимым членом семьи и тоже получит PR при одобрении заявления. Чёткого, понятного и приятного списка de facto family members не существует, то есть нельзя ответить на заданный в вакууме вопрос «является ли мой двоюродный дядя de facto family member». Если в заявление включён фактический член семьи, его принадлежность к семье будет рассмотрена отдельно и индивидуально, для чего кандидатуру оценят по ряду критериев, например: — в каких отношениях он состоит с семьёй — насколько длительны и сильны эти отношения — какое влияние окажет разлука с семьёй — какие документы подтверждают отношения (и это не полный список, а именно «например»). В целом же de facto family member'ом могут быть взрослые дети, родители, бабушки-дедушки, любые родственники и даже не родственники (❗️), которые в силу длительного совместного проживания стали семье как родные. Концепция de facto family member может широко применяться в нынешних реалиях, например когда семья украинцев имеет возможность получить PR по #uastream, а их родители требованиям этой программы не отвечают. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Консультация Наприклад То я все ж дочекаюсь ще однієї думки спеціаліста, а не здогадок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5075969864T Offline
    t5075969864T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    @OstapBosak, щось я заплуталась вже 🤔😁🙄 тобто підсумую, а ви будь ласка скажіть чи вірно вас зрозуміла? Якщо чоловік не буде іммігрувати з дружиною, то: 1. Ми все одно додаємо його як dependant, але галочку не ставимо що він accompanied? 2. Заповнюємо на чоловіка усі форми як і на дружину? 3. Чи треба додавати фото, паспорт та свідоцтво про народження для чоловіка? 4. Не оплачуємо за нього нічого, не платимо 1085$? 5. Але йому все одно треба буде здати біометрію та медкомісію? Навіть якщо він не їде? 6. Якщо на 5те питання так, то треба за нього тільки біометрію платити, 85$? Дуже дякую заздалегідь за відповідь! 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t489834301T Offline
    t489834301T Offline
    Anna Masarik
    wrote on last edited by
    А це десь можна прочитати в умовах програми?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags