PR CUAET
-
Не має такої силки тільки силка на пошуки візового центру за межами Канади
-
Ось в інший вітці написали. Отправлять через XpressPost(prepaid)(продается на почте). Я отправлял из Торонто. Один конверт больший 318mmX241mm, второй меньший 260mmX159mm. Адрес: Temporary Resident Visa Section CPC-OTTAWA(e-application) POBox 9640 Ottawa Ontario K1G 6T2 Canada. На маленьком конверте пишите свой домашний адрес и вкладываете в большой. Маленький не заклеиваете. На большом пишите адрес куда(to) Ottawa, что я указал, и там же ниже (from) свой домашний адрес. В большой конверт вкладываете маленький, паспорт, копию запроса, который получили - форма IMM 5740 и заклеиваете. Если вы отправляете не из Онтарио, а из другой провинции , то там будут другие конверты- спросите на почте и там же отправьте. Я заплатил за конверты 42 дол. В запросе на отправку паспорта есть link to find out where to send your passport. Нажимаете на link и пишите страну Canada, и увидите куда отправлять - в Ottawa. Отправлял паспорт в феврале 2024 года. Перед отправкой запишите два tracking numbers с каждого конверта. Ничего не отрывайте ( don't peel off). На большом конверте снимается полоса и конверт заклеивается.
-
Якщо по noa то бенефіти не треба
-
А якщо я прилетіла лише в 2023 то noa потрібно чи можна запросити approved letter ?
-
Хіба ще потрібно висилати копію форми IMM 5740 це ж онлайн подача?
-
По бенефітам лист? Можна, але дзвоніть десь не раніше середини тижня
-
Я в Братиславі замовляв і внутрішній і закордонний.
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка як діяти в ситуації описаній нижче. Моєму чоловіку потрібна довідко про несудимість з Туреччини. Колись його пароході стояв у водах Туреччини більше 6 місцях. Ніяких турецьких документів у нього немає, він там не жив,а прото знаходився у територіальних водах. Я писала в консульство Ванкувера, нічого путнього не отримала. Писала в Торонто, вони сказали надіслати документи. Ми надіслали і отримали відповідь що ми підпорядковуємось Ванкуверу. На сайті їх консульства написано що все надається при особистій присутності. Намагалась зробити запис, не виходить,немає турецького документа. Чоловік приїхав туди, вони теж йому сказали немає турецького документа. Мені вдалось поговорити з консулом, і все, що він сказав,пишіть на електронну пошту. А це вже пройдений варіант. Чи стикався хтось з такою проблемою і що робили в такому випадку. Дякую.