PR CUAET
-
А де можна інструкції побачити по тих формах?
-
Подскажите, пожалуйста, если получил номинацию от провинции обязательно ли продолжать работать на текущего работодателя? Или это уже не проверяется на федеральном этапе? Дуже дякую!
-
та, зареєструвався без проблем. Але він виглядає як якась бета, може тому й розбіжності. Важко сказати напевно
-
Ого, у вас вийшло у трекері зареєструватися? Він наче не працює більше місяця
-
Так, є такі випадки.
-
Усім вітання! Я готую подавати документи в цьому році. Мені та моїй сестрі 22. Знаю, що все індивідуально, але цікаво чи отримували люди до 30 років PR по ній? Є такі історії? Дякую за відповідь!
-
@OstapBosak
-
Можете в кризову ще написати. Я не пишу зараз бо ми переїжджаємо і хочемо щоб новий вп прийшов на нову адресу тому не стараємось пришвидшити процес. Дехто з чату отримав фінальне рішення після прохання. Можете і ви написати реквест і описати ситуацію
-
Наоборот, индивидуального мало. На сегодня нет известных случаев хоть каких то отказов по этому стриму, однако с осени 2023 рассмотрение заявок практически остановлено.
-
Ви описували свою ситуацію? Що ви писали?
-
Я вже неодноразово писала в кризову форму. В також дзвонила тричі і спілкувалась з ними. Але нажаль то не пришвидшило результат.
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка хтось знає коли буде наступна дипломатична пошта для Торонто?Бачу про Едмонтон та Оттаву,що повинно бути в цьому місяці,але нічого про Торонто Дякую.🙏
-
в дп документ делали?
-
З 26 лютого ще ніхто не отримав.
-
Клас, дякую!
-
Доброго вечора!склалася така ситуація!готуємося до подачі ,уже з консультантом,але поки чекаємо довідки про несудимість,десь в листопаді напевно подамося!але чоловіка фірма закрилася ,і всім сказали до побачення сьогодні!питання!якщо буде на виплатах хоч місяць,чи це вплине на подачу,якщо не знайде роботу звісно,бо платимо іпотеку,з одною зарплатою неможемо!?
-
Якщо виплати які страхування від роботодавця то не повинно бути проблем. Але ці виплати з місяць десь чекати. І все-таки спитайте ц свого консультанта
-
Але, в цій програмі дуже багато дрібниць , від яких залежить в цілому вся справа. Тому дуже ретельно все підготуйте та проаналізуйте. Іноді легше та швидше вибрати одну з економічних програм.
-
Так так, розумію: все занотовую і готуюсь. Дякую! Усім, хто подався - бажаю якнайшвидшого отримання PR картки!🫡
-
Усім привіт.Якщо подаватися на гум програму потрібно мати повний рік роботи і перебування в канаді? Наприклад я 6 місяців в канаді чи можу подаватись на цю програму??
12 Jan 2024, 17:45
248342/451834
less than a minute ago