PR CUAET
-
Робила через Україну. На момент подачі я знаходилася в Канаді, діти вже були в Україні. Подала заявку на всіх. Вказала, що я в Канаді, а діти в Україні. Через два тижні полетіла до дітей. Заявку одобрили через місяць з моменту подачі заявки. Візи всім вклеїли у візовому центрі Варшави.
-
Привіт! Читала вище пояснення Остапа про зарахування досвіду і додавання балів. Я так зрозуміла, що якщо у жовтні 2 роки, то 1 вересня у системі вже вони додадуться. Але от сьогодні 1 вересня і бали на місці. У чому може бути причина? Два роботодавця за цей час (до кінця травня один і одразу з червня новий)
-
Прорахунок йде по годинам. В когось 40/тиждень, в когось 30/тиждень.
-
Интересное объяснение, первый раз такое слышу. Это где-то так написано?
-
Я казала щось зворотнє? Система рахує годинами, тому термін коли система «оновлює бал» різний
-
Ні, ми приїхали по CUAET. У дітей віза закінчилася у 2023. Але маємо ще один паспорт , по якому маємо для них дозвіл на навчання Цього року була потреба полетіти їм в Україну . Повернутися без візи вони не могли. Тому я подала заявку так, як описала вище. Візу отримали, діти вже в канадській школі. Може це не дуже підходить вашій ситуації
-
И 30, и 40 - это всё равно full-time
-
Це і є подивитися результати
-
Обовʼязково, так як Ви подавались по програмі, яка того вимагала