PR CUAET
-
Прорахунок йде по годинам. В когось 40/тиждень, в когось 30/тиждень.
-
Интересное объяснение, первый раз такое слышу. Это где-то так написано?
-
Я казала щось зворотнє? Система рахує годинами, тому термін коли система «оновлює бал» різний
-
Ні, ми приїхали по CUAET. У дітей віза закінчилася у 2023. Але маємо ще один паспорт , по якому маємо для них дозвіл на навчання Цього року була потреба полетіти їм в Україну . Повернутися без візи вони не могли. Тому я подала заявку так, як описала вище. Візу отримали, діти вже в канадській школі. Може це не дуже підходить вашій ситуації
-
И 30, и 40 - это всё равно full-time
-
Це і є подивитися результати
-
Обовʼязково, так як Ви подавались по програмі, яка того вимагала
-
Не скажу тут Те що знайшла про тех аспект - надіслала вище
-
З логіки, певно так. Я спочатку думала йде оновлення по місяцю лише, але практика показує інше
-
….. Your total work experience in years contributes to your CRS score under the human capital factors. As you accumulate more years of qualifying work experience, your CRS score can increase. The system is designed to automatically update your CRS score as you gain additional work experience based on hours and dates in the file. How Updates Occur When you enter new work experience details or update existing ones in your Express Entry profile, the system recalculates your CRS score. The CRS score increases as you accumulate more years of work experience, up to a maximum threshold where additional years may not add more points. This system ensures that your CRS score reflects your current work experience accurately based on all details (hours, month, year) and positions you for potential selection in Express Entry draws.
-
Так. Ви спросили інфо про тех аспект прорахунку початку роботи- надіслала. Чи дійсно воно так рахує - скаже напевно розробник самої системи.
-
Из того что я понял (и что разбирался раньше) full-time идёт из расчёта 30 часов в неделю и более, т.е. хотя бы 1560 часов в год. Можно хоть 50-60 каждую неделю работать, но засчитывают макс 30. Типа того что раньше полного года (12 мес) год full-time всё равно не набрать