PR CUAET
-
А, точно. Если Вы не видели Австралии- её не существует. Логика этого уровня
-
Приведите доказательства, что ВСЕ CUAET-чики получали "добро".
-
Я не можу подробиці розкахувати суто з професійної точки зору, але можу сказати що є відмови, хоча статистично позитивних рішень більше ніж негативних було у 2023 році. Імміграція має навіть стандартний лист відмову де міняють буквально один абзац. У 2024 році процес розгляду дуже затягнувся що означає що внутрішня політика буде мінятися
-
Ну дадут Вам примеры отказов (я двух человек лично знаю). Вы скажете, что у них была "экзотика' и они не подходят под какой-то "правильный стандарт", существующий только в Вашей голове. Бесполезный разговор
-
В мене був один кейс де відмовили родині з дитиною інвалідом. Також зверталася родина з Києва якій відмовили - їх троє (тато, мама і дитини). У колеги був кейс мама з дитиною з Києва отримали відмову. Всі ці люди приїхали в Канаду після початку війни
-
Доброї ночі чи може хто по відео звʼязку показати як зловити лот на закордонний паспорт ?Я щось може неправильно роблю не виходить навідь авторизуватися ні через «дію» ні через «Приват24» Пише почистити куки а як заходжу щоб почистити пише 0 гігабайт….
-