PR CUAET
-
-
Я не кажу що кейси слабкі, я кажу що були відмови що Ви успішно хочете заперечити. Ваше останнє речення суперечить само собі - об'єктивні причини для відмови а не слабкий кейс..... гуманітарна програма немає об'єктивних причин відмови, лише суб'єктивні бо рішення офіцер виносить одноосібно на основі інформації яку має. Тобто хоче дає а хоче не дає
-
Я можу порадити свою канадську адвокатку з 20 річним стажем роботи в міграційному праві . Ми з чоловіком пенсіонери, які жодного дня не працювали в Канаді , подавалися по гуманітарній програмі. ПР вже отримали.
-
Интересуют НЕ ЭКЗОТИЧЕСКИЕ случаи. С этого начинался разговор. Если там папа воевал в вагнере, или мама постила в фб посты в поддержку игила, или наоборот если они уже прошли по другим стримам, понятное что они получат отказ. Вы не можете доказать, что обычные не экзотические случаи получают отказы. Именно это интересует 99% посетителей этой ветки
-
Відповідно до законодавства якщо Ви найманиц працівник то Ви мусите отримувати хоча б мінімальну заробітну плату - 15 дол. Якщо її немає то Ваша оплата праці не відповідає закону. Якщо в контракті буде прописано щт Вам гарантована мінімальна + комісія тоді все ок
-
У мене було указано 15$ на годину або комісія, що буде більше по факту то і буде ЗП
-
Так - може по украінському атестаті. Моя дитина закінчила 12 кл High school, але поступала в університет по українському атестату. Канадський шкільний диплом жодних преференцій не дає. Єдина перевага - не треба подавати сертифікат іспиту з англ мови.
-
Було указано в джоб оффері та контракті для AOS, до цього це були домовленності на словах, просила це все прописати в документах саме для подачі.