PR CUAET
-
Дівчата як ви відстежуєте то?
-
www.quebec.ca/immigration/installer-integrer/objectif-integration
-
Я розумію шо наплив основний припав мабуть на цей період коли люди вже всі питання розтлумачити шо як і де....
-
Коли подаєтесь на Résidence Permanente, Вам надійде запит пройти тестування з цінностей Квебеку, якщо ви не проходили Objectif Intégration. Там все дуже легко, ви дивитесь відео і за ним відповідаєте на питання, тому не переживайте взагалі за цей тест
-
Тепер зрозуміло, дякую дуже.
-
Відкрита вакансія чат менеджер в сфері криптовалюти . Спілкування в форматі листування в телеграмі . ( працюємо тільки з гарячим трафіком )Місто Київ. Заробітна плата від 40000 на місяць . Виплати щотижнево. Вік від 17 до 30.Зручний графік, без затримок.Забезпечуємо житлом прцівників з інших міст.НЕ ВІДДІЛЕНО.Місця обмежені
-
Доброго дня! Чи можливо отримати рецепт на антидепресанти і гормональні препарати (естроген + гестаген) без медичної страховки? Якщо так, то які є можливі варіанти отримання таких рецептів і які можуть бути витрати? Я і моя дружина приїхали до Монреалю у квітні. Нам повинні були видати медичні картки, але, на жаль, вони були втрачені через часті переїзди. RAMQ пообіцяли перевипустити картки, але процес займає деякий час. Заздалегідь дякую за допомогу!
-
Слухайте, що я дізналася і буде нижче питання. Випадково побачила на сайті Українського консульства, що в Європі є філіали ДП "Документ", які роблять паспорта за гроші в прискореному варіанті теж. Так от, вони мають декілька філіалів також у Польщі. Я з ними мала листування. 1. Так, можна прилетіти без дитини до 12 років з фотокарткою (див умови) 2. Що до терміну виготовлення паспорта: "Паспорт, оформлений в терміновому порядку, швидше передається на друк. Але, з врахуванням доставки, складно сказати точний термін прибуття документу і чи буде значна різниця з паспортом, що оформлений у звичайному режимі." 3. "Паспорти оформлюються у строки, встановлені законодавством, та видаються у строк до трьох місяців з дня прийняття відповідного рішення для їх оформлення." ПИТАННЯ: чи мав хто досвід виготовлення паспорта у ДП "Документ" за межами України? Якщо так, то які були строки виготовлення? Дякую 🙏
-
Будь те добрі і мені скиньте. Дякую
-
Якщо ще актуально, я можу скинути посилання на сайти, де створювати анкети на візу і потім записуватися на апойтмент.
-
Скинула в особисті
-
Читаємо купу повідомлень в цій групі кожного дня + трекер (є у закріплених повідомленнях). Але все одно, спрогнозувати - то надто сильне слово для ircc
-
Якщо дали запит на біометрію то аплікації заповнені вірно і документи базові на місці. Після біометрії просто чекаєте поки буде рішення першої інстанції - попереднє затвердження видачі ПР на основі гуманітарних умов. Після цього вже починають розглядати кожного члена заявки на загальні умови відповідності імміграції - медицина, судимість, тощо. Другий етап це вже те ж саме що і всі інші проходять для імміграції