PR CUAET
-
Слухайте, що я дізналася і буде нижче питання. Випадково побачила на сайті Українського консульства, що в Європі є філіали ДП "Документ", які роблять паспорта за гроші в прискореному варіанті теж. Так от, вони мають декілька філіалів також у Польщі. Я з ними мала листування. 1. Так, можна прилетіти без дитини до 12 років з фотокарткою (див умови) 2. Що до терміну виготовлення паспорта: "Паспорт, оформлений в терміновому порядку, швидше передається на друк. Але, з врахуванням доставки, складно сказати точний термін прибуття документу і чи буде значна різниця з паспортом, що оформлений у звичайному режимі." 3. "Паспорти оформлюються у строки, встановлені законодавством, та видаються у строк до трьох місяців з дня прийняття відповідного рішення для їх оформлення." ПИТАННЯ: чи мав хто досвід виготовлення паспорта у ДП "Документ" за межами України? Якщо так, то які були строки виготовлення? Дякую 🙏
-
Будь те добрі і мені скиньте. Дякую
-
Якщо ще актуально, я можу скинути посилання на сайти, де створювати анкети на візу і потім записуватися на апойтмент.
-
Скинула в особисті
-
Читаємо купу повідомлень в цій групі кожного дня + трекер (є у закріплених повідомленнях). Але все одно, спрогнозувати - то надто сильне слово для ircc
-
Якщо дали запит на біометрію то аплікації заповнені вірно і документи базові на місці. Після біометрії просто чекаєте поки буде рішення першої інстанції - попереднє затвердження видачі ПР на основі гуманітарних умов. Після цього вже починають розглядати кожного члена заявки на загальні умови відповідності імміграції - медицина, судимість, тощо. Другий етап це вже те ж саме що і всі інші проходять для імміграції
-
Для гуманітарної програми дуже важливим поділом є те що після затвердження першого етапу особа має право подаватися на продовження дозволу на роботу (це менш актуально українцям), бо суто подача на гуманітарну програму не дозволяє отримати дозвіл на роботу
-
На першому етапі вони дивляться лише чи є базові документи для підтвердження особистості бо на цьому етапі це обов'язок апліканта довести що є гуманітарні чинники за якими він/вона заслуговує на ПР. На другому етапі вже можуть бути дозапити на інформацію (наразі найчастіше це підтвердження фінансового стану, місце проживання, інформація про військову службу).
-
Skilled worker. Справа в тому що офіцер мені пише що your job offer is not matching LICO, не зважаючи на те що нашfamily income is 86 000in year, сімʼя з чотирьох, при тому що офіційний мінімальний дохід має бути 54 тисячі і не памʼятаю докладніше скільки. Чесно я вже не знаю що він від мене хоче, тому що я йому відправила всі paystubs, accounts statements за 12 місяців, мої і чоловіка. Нові employment verification’s , мій і чоловіка, також нові reference letters. А йому все не те, ось і думаю відправити йому наші job offer.
-
Хто хоче потренувати говоріння? в мене рівень ~b2, я не вчитель і скоро сам здаю, тому якщо хтось бажає безкоштовно потренуватись запрошую на зум
-
Хто хоче потренувати говоріння? в мене рівень ~b2, я не вчитель і скоро сам здаю, тому якщо хтось бажає безкоштовно потренуватись запрошую на зум
-
Не знаю як у Монреалі, а в Сент Джонсі можливо отримати рецепт онлайн, якщо це ліки які вам вже прописували тут раніше. Звісно, якщо номер картки десь зберігся
-
Привет, подскажите пожалуйста, родственники заполнили форму IMM 0191 от руки. Просто распечатали и заполнили, так же заполнил и нотариус. Но сейчас загружаем и видим что они просят её в цифровом формате заполненную и чтобы подписи и штампы тоже были цифровые. Нам переделывать или и так сойдут? Спасибо
-
Так актуально))
-