Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 952.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Stefan Shmyhelskyy
    wrote on last edited by
    Будь те добрі і мені скиньте. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t301947530T Offline
    t301947530T Offline
    Катя Литвинчук
    wrote on last edited by
    Якщо ще актуально, я можу скинути посилання на сайти, де створювати анкети на візу і потім записуватися на апойтмент.
    1 Reply Last reply
    0
  • t301947530T Offline
    t301947530T Offline
    Катя Литвинчук
    wrote on last edited by
    Скинула в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t1878187763T Offline
    t1878187763T Offline
    Anna Surzhyk
    wrote on last edited by
    Читаємо купу повідомлень в цій групі кожного дня + трекер (є у закріплених повідомленнях). Але все одно, спрогнозувати - то надто сильне слово для ircc
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Якщо дали запит на біометрію то аплікації заповнені вірно і документи базові на місці. Після біометрії просто чекаєте поки буде рішення першої інстанції - попереднє затвердження видачі ПР на основі гуманітарних умов. Після цього вже починають розглядати кожного члена заявки на загальні умови відповідності імміграції - медицина, судимість, тощо. Другий етап це вже те ж саме що і всі інші проходять для імміграції
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Нина
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    Для гуманітарної програми дуже важливим поділом є те що після затвердження першого етапу особа має право подаватися на продовження дозволу на роботу (це менш актуально українцям), бо суто подача на гуманітарну програму не дозволяє отримати дозвіл на роботу
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Який стрім?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdana
    wrote on last edited by
    На першому етапі вони дивляться лише чи є базові документи для підтвердження особистості бо на цьому етапі це обов'язок апліканта довести що є гуманітарні чинники за якими він/вона заслуговує на ПР. На другому етапі вже можуть бути дозапити на інформацію (наразі найчастіше це підтвердження фінансового стану, місце проживання, інформація про військову службу).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vov4ik
    wrote on last edited by
    Дякую 👍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Skilled worker. Справа в тому що офіцер мені пише що your job offer is not matching LICO, не зважаючи на те що нашfamily income is 86 000in year, сімʼя з чотирьох, при тому що офіційний мінімальний дохід має бути 54 тисячі і не памʼятаю докладніше скільки. Чесно я вже не знаю що він від мене хоче, тому що я йому відправила всі paystubs, accounts statements за 12 місяців, мої і чоловіка. Нові employment verification’s , мій і чоловіка, також нові reference letters. А йому все не те, ось і думаю відправити йому наші job offer.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1069008691T Offline
    t1069008691T Offline
    Andrzej Bo
    wrote on last edited by
    Хто хоче потренувати говоріння? в мене рівень ~b2, я не вчитель і скоро сам здаю, тому якщо хтось бажає безкоштовно потренуватись запрошую на зум
    1 Reply Last reply
    0
  • t1069008691T Offline
    t1069008691T Offline
    Andrzej Bo
    wrote on last edited by
    Хто хоче потренувати говоріння? в мене рівень ~b2, я не вчитель і скоро сам здаю, тому якщо хтось бажає безкоштовно потренуватись запрошую на зум
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina Fedorenko
    wrote on last edited by
    Не знаю як у Монреалі, а в Сент Джонсі можливо отримати рецепт онлайн, якщо це ліки які вам вже прописували тут раніше. Звісно, якщо номер картки десь зберігся
    1 Reply Last reply
    0
  • t273225256T Offline
    t273225256T Offline
    GarmattA
    wrote on last edited by
    Привет, подскажите пожалуйста, родственники заполнили форму IMM 0191 от руки. Просто распечатали и заполнили, так же заполнил и нотариус. Но сейчас загружаем и видим что они просят её в цифровом формате заполненную и чтобы подписи и штампы тоже были цифровые. Нам переделывать или и так сойдут? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t5139014455T Offline
    t5139014455T Offline
    Svitlana Ditrikh
    wrote on last edited by
    Так актуально))
    1 Reply Last reply
    0
  • t408140440T Offline
    t408140440T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, по пункту свідоцтво про народження. Подаюсь я від мами (вона з громадянством), також заповнюю форми на чоловіка. На нього теж потрібне свідоцтво про народження та переклад до нього, вірно? чи стосується тільки мене та мами?
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    В цій групі є окрема гілка про візу до США. Очікування на інтерв'ю в Канаді найдовше в світі і на зараз становить 800-900 днів. Тобто отримання громадянства Канади може наступити швидше. Воно дасть можливість подорожувати без візи)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи може хтось підказати, маю job offers додати до онлайн аплікації і не розумію де саме. В розділі other documents або employment history?
    1 Reply Last reply
    0
  • t378036742T Offline
    t378036742T Offline
    katie
    wrote on last edited by
    Добрый день! Подскажите кто подавался, запросили police certificate, а мы его сделали еще с ноября. Будет ли актуально, если мы его прикрепим, так как не выезжали из Канады с того времени или лучше новый сделать? Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags