PR CUAET
-
Хто хоче потренувати говоріння? в мене рівень ~b2, я не вчитель і скоро сам здаю, тому якщо хтось бажає безкоштовно потренуватись запрошую на зум
-
Хто хоче потренувати говоріння? в мене рівень ~b2, я не вчитель і скоро сам здаю, тому якщо хтось бажає безкоштовно потренуватись запрошую на зум
-
Не знаю як у Монреалі, а в Сент Джонсі можливо отримати рецепт онлайн, якщо це ліки які вам вже прописували тут раніше. Звісно, якщо номер картки десь зберігся
-
Привет, подскажите пожалуйста, родственники заполнили форму IMM 0191 от руки. Просто распечатали и заполнили, так же заполнил и нотариус. Но сейчас загружаем и видим что они просят её в цифровом формате заполненную и чтобы подписи и штампы тоже были цифровые. Нам переделывать или и так сойдут? Спасибо
-
Так актуально))
-
-
А где это посмотреть, сколько длиться секьюрити?
-
Добрый вечер, может тут кто нибудь знает, можно ли дальнобойщику быть официально устроенным в Канаде и по туристической визе ездить с Америку, по работе ?)
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, після отримання PR, по якій візі можна буде виїжджати і вʼїжджати до Канади.Наразі в мене Multiple Visitor ?
-
Як зрозуміти, що ваша заявка потрапила під цю перевірку? Тільки по термінах розгляду?
-
Добрый вечер, может тут кто нибудь знает, можно ли дальнобойщику быть официально устроенным в Канаде и по туристической визе ездить с Америку, по работе ?)