PR CUAET
-
www.youtube.com/live/nFOuEeuFvbo?si=iBTz6SOedtfbsE7e
-
з особистого досвіду - за весь період життя після 18 років
-
Добрий день! Чи потрібно дітям робити окремі закордонні паспорти для подачі по цій програмі? Наші всі вклеєні в паспорт дружини. Кажуть що потрібно робити окремі…:/ але щоб податися в консульстві і зробити може зайняти 8-10 місяців. Може хто вже має реальний досвід?
-
Якщо здавати тест з англійської, то потрібно мати мінімальний бал всі 4, а якщо наприклад десь буде більше 4 і тільки одна оцінка буде 4 це є проблемою?
-
Доброго вечора, Остапе і вся спільнота! Поки що тільки читала, от вирішила і сама спитати думку спеціаліста🙂 В мене з 2018 року в Торонто проживала донька, в неї ще немає PR. Ми приїхали до неї з окупованого міста, з чоловіком і сином, який зараз навчається у 12 класі. Нам по 46 років, англійська 4-5. Я працюю офіційно (в Україні була бухгалтером, тут адмін. ассистент), чоловік селф-емплоєр (Uber). По-перше, які на Вашу думку у нас шанси, чисто гіпотетично. І чи може бути на заваді те, що тут донька, якій 22 роки, але без PR, поки що. По-друге, може з досвіду, згідно статистики, краще подаватися у кінці року чи почекати, та вже з нового року спробувати? Буду дуже вдячна за відповідь та будь які поради.🙂
-
Ні. Це про IMM 0191 statutory declaration
-
Как давно подавали на номинацию и оплачивали 500$? Это не выплаты, это возврат суммы за номинацию. То есть,вы подали апликацию на AOS и оплатили 500$. Вам они вернуться на ту карту с которой вы их оплачивали
-
Спрашивайте,если не понятно ,подскажу
-
Нагадаємо, що програма CUAET закрилась 15 липня 2023 року. Однак, українці можуть скористатись заходами post-CUAET, які передбачають відкриття візи на загальних підставах та подання аплікації на відкритий дозвіл на роботу після прибуття до Канади. Необхідні кроки: 1) Подати онлайн-аплікацію на візу. Процес доволі простий, однак, оскільки подача тепер на загальних підставах, то потрібно буде надати документ про фінансовий стан. Оскільки ви їдете до Канади туристом, то ви повинні довести, що маєте гроші забезпечувати себе. 2) Як тільки прибули до Канади, подаєте онлайн-аплікацію на дозвіл на роботу. Розгляд аплікації зараз займає до 140 днів. Увесь цей час ви у статусі туриста без права роботи! Це дуже важливо розуміти, бо вам потрібно мати кошти для проживання, харчування, медичних послуг тощо. Якщо є можливість, придбайте медичне страхування. 3) Як тільки ви отримаєте дозвіл на роботу, відразу оформіть номер соціального страхування (SIN number) та картку медичного покриття у вашій провінції.
-
Підкажіть довідки про несудимість готувати за який період ? 10 років чи з 18років? А друге питання щодо місць проживання, що мається на увазі?країна, місто, дати , ціль, та точний адрес?а якщо адресу не пам'ятаю Поясніть будь ласка, ці моменти!
-
-
А есть у кого-то последовательность шагов на подачу по АОS? Буду благодарна