PR CUAET
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, після отримання PR, по якій візі можна буде виїжджати і вʼїжджати до Канади.Наразі в мене Multiple Visitor ?
-
Як зрозуміти, що ваша заявка потрапила під цю перевірку? Тільки по термінах розгляду?
-
Добрый вечер, может тут кто нибудь знает, можно ли дальнобойщику быть официально устроенным в Канаде и по туристической визе ездить с Америку, по работе ?)
-
Дякую!
-
Блин!!🤣🤣🤣🤣Долго искала
-
Ви не в ту гілку написали.) US Visa називається.
-
В пості написано як, ви дочитали?
-
В листi форма IMM 5740 написано " To find out where to send your passport, visit our website" . Зразу даеться посилання (link), на яке Ви натискаете(click) i попадаете на сайт "where to submit your passport for your online temporary resident application." Instruction for submitting your passport. Нижче йде стрiчка з краiнами- натискаете на букву С та вибираете Canada- там все детально сказано.
-
2 рази перечитала, але крім взагалі позагалях нічого конкретного. Якщо про те, щоб звернутись до IRCC, то буквально в минулий четвер мені прийшла відповідь, чекайте, ваша заявка в процесі. Я чекаю вже 13 місяців. Про цю перевірку раніше не знала, тому і запитую, можливо із-за неї моя заявка так довго розглядається. Хотілося б зрозуміти чи це так...
-
Скажіть будь ласка де подивитись або замовити ці ноутс?
-
youtu.be/arg1OygWTps?si=D1n-KHX5vFi_yzDe