PR CUAET
-
закордонний обов'язково. внутрішній український- ні
-
В кол центрі? Ні Щоб замовити GCMS (Global Case Management System) notes, вам потрібно виконати такі кроки: Основний документ для запиту - це форма IMM 5744 (Consent for an Access to Information and Personal Information Request). Ця форма надає згоду на доступ до вашої справи в GCMS. Оплатіть державний збір: Збір за обробку запиту складає $5 CAD. Оплата здійснюється онлайн. Ви можете подати запит через вебсайт IRCC: gcms-notes.ca/
-
Надали оф сайт
-
Так, довідка дійсна якщо не повертались у країну з якої вона видана. Але офіцер завжди має право запросити оновлену.
-
Ми прикладали Lease Agreement, там всі вписані
-
Моїм дітям дали новий візитор рекорд на продовжений паспорт на основі мого ворк перміту, але діти не повнолітні. Не має значення, ск їй, паспорт продовжать. Чи дадуть на основі цього новий ворк перміт - оце питання. Я б на вашому місці зробила новий. Але проблема в тому, що, навіть, якщо ви подасте на паспорт завтра, що в реаліях Канади просто фантастика, не факт, що він буде готовий до кінця грудня. Для статистики: на дитячі паспорти ми подали в листопаді 2023, до консульства приїхали вони 8 квітня 2024. Собі на новий паспорт я подала 28 травня, то його ще не доставили до консульства. Як крайній варіант - доки паспорт і віза дійсні, полетіти в Україну, виготовити новий і вернутися назад до 28.12.
-
Підкажіть будь ласочка, хто робив дозвіл на еміграцію (IMM 5604) дітей онлайн? Щось я заплуталась зовсім…. Я вірно розумію, що бувший чоловік (який в Україні) роздруковує цю форму, підписує і відправляє мені поштою … а потім я і він робимо аппойтмент із онлайн нотаріусом , і він підтверджує. Чи якось по іншому ? Чи йому треба й цю форму заповнювати не роздруковуючи?
-
Доброго дня!Мій син має PR,збираємось подавати по цій програмі. Виникло таке питання: я маю WP до мая 2025, працюю в Канаді, розумію, що не встигнемо отримати PR до мая місяця наступного року. Треба порада: може спочатку податись на продовження WP ,потім подаватись по цій програмі. Чи можно податись по цій програмі, потім на продовження WP Дякую наперед за відповіді
-
По сьогоднішнім реаліям вимальовується 8,5 місяців з подачі. З перспективою перейти в 9 міс. Але згодом, враховуючи меншу кількість поданих заяв( по нашому опитуванню), є перспектива повернення на 8, можливо 7 міс. Але то все за умови неспішного, але стабільного ( без пауз) просування по датам Це мій розрахунок)
-
Дуже дякую!