PR CUAET
-
По сьогоднішнім реаліям вимальовується 8,5 місяців з подачі. З перспективою перейти в 9 міс. Але згодом, враховуючи меншу кількість поданих заяв( по нашому опитуванню), є перспектива повернення на 8, можливо 7 міс. Але то все за умови неспішного, але стабільного ( без пауз) просування по датам Це мій розрахунок)
-
Дуже дякую!
-
Дякую
-
30.08.24 поміняли без проблем
-
обидва варіанти правильні.
-
Дякую, так і зроблю, всі переклади вже зробили
-
И сразу передупреждая все сообщения: никто не говорит что криптой НЕЛЬЗЯ, просто при переводах криптовалютой МОГУТ (не обязательно) возникнуть вопросы, потому что след таких денег очень трудно отследить
-
першочергово подавайтеся на програму, бо часу залишається мало. потім зробите новий work permit
-
Главное что бы был договор продажи в Украине переведенный на английский. Но так то банки очень не любят крипту и могут быть вопросы
-
Всем привет. 1. Что слышно по изменениям в иммиграции грядущим? Слухи тоже устроят. 2. Кто сколько ждал одобрения гуманитарной программы после сдачи биометрии по Онтарио? Я слышал средний срок рассмотрения кейса для украинцев 7 месяцев. Я подался в мае, и до сих пор даже первый этам не рассмотрен. Биометрия была в Июне.
-
-
🇨🇦 Як бути ввічливим у Канаді 🇨🇦 В Канаді ввічливість дуже важлива. Ось кілька простих порад, які допоможуть вам залишити гарне враження: 1️⃣ Використовуйте модальні дієслова: • Could: “Could you please pass the salt?” Чи могли б ви передати сіль? • Would: “Would you mind helping me with this?” Чи не могли б ви мені з цим допомогти? • Might: “Might I suggest a different approach?” Чи можу я запропонувати інший підхід? • Should: “You should try the new restaurant.” Вам слід спробувати новий ресторан. • May: “May I leave early today?” Чи можу я піти раніше сьогодні? 2️⃣ Кажіть "Please" та "Thank You": Завжди додавайте "Please" і не забудьте подякувати: “Thank you for your help” 3️⃣ Використовуйте "Excuse me" та "I’m sorry": • Excuse me – коли потрібно привернути чиюсь увагу або пройти повз когось: “Excuse me, could I get through?” – Вибачте, чи можу я пройти? • I’m sorry – коли зробили помилку або зачепили когось: “I’m sorry about that.” – Вибачте за це. 4️⃣ Починайте розмову з питанням про справи: • “How is your week going?” • “How are you doing?” 5️⃣ Підтримуйте розмову позитивними коментарями: “That sounds great!” - Це звучить чудово! 6️⃣ Завершуйте розмову та листи ввічливо: • “Thank you for your time.” – Дякую за ваш час. • “Looking forward to hearing from you.” – Чекаю на вашу відповідь. • “Best regards” – З повагою. • “Sincerely” – Щиро ваш(а). 🇨🇦 Програма Haven Language Program — це найзручніший, найефективніший і найшвидший спосіб підвищити ваш рівень CLB! 👤 Реєстрація
-
Печально сейчас, ждут первого апрува те кто ещё в начале года подал, а некоторые с прошлого года. По продлению ворк пермитов ещё на 3 года можно сделать вывод 1. Отдельной программы для украинцев не будет 2) обосновать отказ по гуманитарной программе офицеру будет гораздо легче.
-
Quizlet - гарна аплікація, що допомогає вивчати нові слова за допомогою техніки «Spaced Repetition» Є можливість створити власний словник або користуватися словниками створеними іншими користувачами.
-
Дякую!
-
Я не об отдельной программе, не сильно мы особенные. Слышал просто что украинские заявки в приоритете рассматривают. ВП мне вообще не светит. Срок годности паспорта выходит вместе с визой и вп в одно время. Консульство козлы 6 месяцев слот не дают, всякие перекупы по 300$ слоты продают, при хтом в консульстве пусто, нет очередей живых. Еще и закон этот что паспорт только в Украине получать. Короче надежда только на Гуманитарку пока.