PR CUAET
-
Как давно подавали на номинацию и оплачивали 500$? Это не выплаты, это возврат суммы за номинацию. То есть,вы подали апликацию на AOS и оплатили 500$. Вам они вернуться на ту карту с которой вы их оплачивали
-
Спрашивайте,если не понятно ,подскажу
-
Нагадаємо, що програма CUAET закрилась 15 липня 2023 року. Однак, українці можуть скористатись заходами post-CUAET, які передбачають відкриття візи на загальних підставах та подання аплікації на відкритий дозвіл на роботу після прибуття до Канади. Необхідні кроки: 1) Подати онлайн-аплікацію на візу. Процес доволі простий, однак, оскільки подача тепер на загальних підставах, то потрібно буде надати документ про фінансовий стан. Оскільки ви їдете до Канади туристом, то ви повинні довести, що маєте гроші забезпечувати себе. 2) Як тільки прибули до Канади, подаєте онлайн-аплікацію на дозвіл на роботу. Розгляд аплікації зараз займає до 140 днів. Увесь цей час ви у статусі туриста без права роботи! Це дуже важливо розуміти, бо вам потрібно мати кошти для проживання, харчування, медичних послуг тощо. Якщо є можливість, придбайте медичне страхування. 3) Як тільки ви отримаєте дозвіл на роботу, відразу оформіть номер соціального страхування (SIN number) та картку медичного покриття у вашій провінції.
-
Підкажіть довідки про несудимість готувати за який період ? 10 років чи з 18років? А друге питання щодо місць проживання, що мається на увазі?країна, місто, дати , ціль, та точний адрес?а якщо адресу не пам'ятаю Поясніть будь ласка, ці моменти!
-
-
А есть у кого-то последовательность шагов на подачу по АОS? Буду благодарна
-
мій батько головний аплікант, я родич в,Канаді. Але батько має сина( мого брата також вписувати у формі 0008 і я там маю також фігурувати?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, документ который подписывать у нотариуса, необходимо распечатать и подъехать к ним физически или можно онлайн сделать?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, документ который подписывать у нотариуса, необходимо распечатать и подъехать к ним физически или можно онлайн сделать?
-
Подаватися разом з головним аплікантам можуть діти до 22 років. Тож, якщо Ви головний аплікант, то син йде з Вами, як депендант
-
Добрый день подскажите пожалуйста контакты юриста, желательно из Калгари (но не обязательно), который может рассказать за такие топики: - Подтверждение происхождения крупных сум денег - Легализация криптовалютных средств - дарственные/подготовка документов куплю/продажи как подтверждения происхождения средств. Заранее спасибо!
-
Справки о несудимости t.me/canadakaknado/418490, t.me/canadakaknado/418507 - рукописная доверенность без заверения нотариусом, для получения справки о несудимости, заказанной на Госуслугах (РФ). t.me/canadakaknado/468785 - Турция t.me/canadakaknado/468785 - Мексика t.me/canadakaknado/455104 - Беларусь t.me/canadakaknado/442812 - Беларусь
-
Добрий день, чи потрібне нотаріальне засвідчення перекладу диплома для WES? Дякую