PR CUAET
-
Підкажіть довідки про несудимість готувати за який період ? 10 років чи з 18років? А друге питання щодо місць проживання, що мається на увазі?країна, місто, дати , ціль, та точний адрес?а якщо адресу не пам'ятаю Поясніть будь ласка, ці моменти!
-
-
А есть у кого-то последовательность шагов на подачу по АОS? Буду благодарна
-
мій батько головний аплікант, я родич в,Канаді. Але батько має сина( мого брата також вписувати у формі 0008 і я там маю також фігурувати?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, документ который подписывать у нотариуса, необходимо распечатать и подъехать к ним физически или можно онлайн сделать?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, документ который подписывать у нотариуса, необходимо распечатать и подъехать к ним физически или можно онлайн сделать?
-
Подаватися разом з головним аплікантам можуть діти до 22 років. Тож, якщо Ви головний аплікант, то син йде з Вами, як депендант
-
Добрый день подскажите пожалуйста контакты юриста, желательно из Калгари (но не обязательно), который может рассказать за такие топики: - Подтверждение происхождения крупных сум денег - Легализация криптовалютных средств - дарственные/подготовка документов куплю/продажи как подтверждения происхождения средств. Заранее спасибо!
-
Справки о несудимости t.me/canadakaknado/418490, t.me/canadakaknado/418507 - рукописная доверенность без заверения нотариусом, для получения справки о несудимости, заказанной на Госуслугах (РФ). t.me/canadakaknado/468785 - Турция t.me/canadakaknado/468785 - Мексика t.me/canadakaknado/455104 - Беларусь t.me/canadakaknado/442812 - Беларусь
-
Добрий день, чи потрібне нотаріальне засвідчення перекладу диплома для WES? Дякую
-
Хто отримував довідку про несудимість з Біларусі, підкажіть будь-ласка процедуру
-
Підкажіть будь ласка, у формі 0008 треба вписувати дітей, які старші 22років ні не є фінансово залежні? на ютюбі говорили вказувати всіх дітей у формі 0008 незалежно від віку і чи іммігруть разом. коли я вказую , що син 35 років іммігрує, то питають тип dependent A чи B чи C. тобто син не відноситься ні до якого типу так як він вже старше 22. вказувати тоді, що не іммігрує?
-
То була тимчасова policy на час ковіду.