PR CUAET
-
мій батько головний аплікант, я родич в,Канаді. Але батько має сина( мого брата також вписувати у формі 0008 і я там маю також фігурувати?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, документ который подписывать у нотариуса, необходимо распечатать и подъехать к ним физически или можно онлайн сделать?
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, документ который подписывать у нотариуса, необходимо распечатать и подъехать к ним физически или можно онлайн сделать?
-
Подаватися разом з головним аплікантам можуть діти до 22 років. Тож, якщо Ви головний аплікант, то син йде з Вами, як депендант
-
Добрый день подскажите пожалуйста контакты юриста, желательно из Калгари (но не обязательно), который может рассказать за такие топики: - Подтверждение происхождения крупных сум денег - Легализация криптовалютных средств - дарственные/подготовка документов куплю/продажи как подтверждения происхождения средств. Заранее спасибо!
-
Справки о несудимости t.me/canadakaknado/418490, t.me/canadakaknado/418507 - рукописная доверенность без заверения нотариусом, для получения справки о несудимости, заказанной на Госуслугах (РФ). t.me/canadakaknado/468785 - Турция t.me/canadakaknado/468785 - Мексика t.me/canadakaknado/455104 - Беларусь t.me/canadakaknado/442812 - Беларусь
-
Добрий день, чи потрібне нотаріальне засвідчення перекладу диплома для WES? Дякую
-
Хто отримував довідку про несудимість з Біларусі, підкажіть будь-ласка процедуру
-
Підкажіть будь ласка, у формі 0008 треба вписувати дітей, які старші 22років ні не є фінансово залежні? на ютюбі говорили вказувати всіх дітей у формі 0008 незалежно від віку і чи іммігруть разом. коли я вказую , що син 35 років іммігрує, то питають тип dependent A чи B чи C. тобто син не відноситься ні до якого типу так як він вже старше 22. вказувати тоді, що не іммігрує?
-
То була тимчасова policy на час ковіду.
-
-
Не важливо, що здавали біометрію на візу. Для PR все одно треба здавати. Моїй біометріі 1,5 роки але запит прийшов. Тож, на собі переконалась, що для PR потрібно пройти цю процедуру знову
-
Дякую)!
-
Доброго дня. Таке питання, можливо хтось так само думав зробити чи навіть зробив. Мій паспорт та ВП закінчуються за 14 міс. Подаватись на номінацію можу вже вкінці грудня. Нещодавно нарешті записався до Едмонтону на подачу документів на новий паспорт. Питання наступне. Чи можу я податись на номінацію за діючим зараз паспортом, паралельно робити новий і як прийде вже новий додати його до своєї справи? 😅 Завчасно вибачаюсь за таке дурне запитання, але с цими строками як це все оформлюється в Канаді це капець, не хочеться ще рік чекати поки зроблю новий паспорт та ВП 😅😅😅
-
Дякую