PR CUAET
-
Ні, нічого не прислали. Чекаємо. Дякую за роз'яснення. Будемо чекати на запрошення на біометрію.
-
Отримали рішення 20ті числа жовтня. Номера справ і запрошення на біо отримує грудень. Чекайте
-
Доброго дня, Вам уже присылали приглашение на биометрию? Я подалась в конце февраля, вот по сей день тишина, но вижу что тут люди ждут намного дольше чем мы 🥲
-
Після отримання нового ворк перміта(подалися 21.02.24 отримали новий поштою 22.08.24) треба обновити дані в сін-намьбері та хелзкарт?! Все чи ще щось підкажіть будь ласка?!
-
Зачем для путешествия в США апостиль?
-
Добрий день ) Як ви вважаєте - У нас є довідка з Дії, старого зразку, із печаткою, але вона ще витягнута у січні 2024 року. Я так розумію, що немає сенсу її перекладати ? Потрібно взяти з Дії нову і перекласти із нотаріальним завіренням?
-
Через 9 місяців від подачі ви отримаєте номер аплікації і запрошення на біометрію. Тобто на новий рік. А загалом розраховуйте на 2 роки. Зараз сумарне очікування таке
-
Ви на новий рік отримаєте тільки номер аплікації. Вашу справу умовно кажучи навіть не відкриють. А ось через 18 місяців після подачі її вже відкриють і підтвердять що ви модете отримати пр. Потім через півроку вам надішлють підтвердження пр
-
Це що на нашу програму вже сроки з'явились?)
-
Тобто, я правильно розумію, що треба продовжити work permit (закінчується 10.04.25), якщо не буде підтвердження на новий рік?
-
Зараз пише термін розгляду заяви 26 днів, можливо робочих, по 1,5 місяців
-
В Уряді якийсь ступор був, неначе вирішували чи варто продовжувати бо взагалі все застопорилося. З серпня почало рухатися. Наскільки я бачу то ще листопад і жовтень не всі отримали.
-
Ви не зможете податься на брідж перміт. Це не економічна програма
-
Скажіть будь ласка, така ситуація подалась на піар у січні 2023 року, до сих пір чекаю. Ворк перміт до липня 2025. Чи варто зараз подавати на його оновлення. В кого така сама ситуація підкажіть будь ласка і порадьте, дякую!
-
Я чекаю на цей номер) Потім подамся на бридж перміт. А там вже буду чекати подальших дій
-
Відмов є і не мало.
-
Де ви таке знаходите?
-
В мене 28
-
Моя знайома получила pr їй 21 рік.
-
Гарні новини.
12 Jan 2024, 17:45
248782/451412