PR CUAET
-
Час покаже
-
Ні, CUAET не є LMIA exemption code для будь-якої імміграційної програми Канади. Для AOS просто раніше досвід по CUAET work permit не дозволявся, потім обмеження зняли. На велику частину програм досвід по cuaet OWP зараховується як на закритому вп. До LMIA exemption code це не має жодного відношення
-
@Igor_Isaev_Translator [5159276384] був 🔇 обеззвучений. Причина: Неузгоджена реклама
-
Чула випадки коли консульство не передало інформацію і паспорт не відправили. Спробуйте ще зателефонувати в консульство (але це ще той квест🥲) Наш паспорт також був виготовлений 1 серпня, 5 серпня я замовила доставку, 12 серпня паспорт виїхав, а 21 прибув до Едмонтона, сьогодні вже забрали готовий
-
Вам нужен пластик и загпаспорт страны вашего гражданства.
-
Как объяснил нам консультант, на каждом этапе на федеральном уровне решение принимает разный офицер. Даже конечное решение принимает другой. Поэтому нету кого то одного к кому можно обратиться или попросить об ускорении . Ждать.
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, коли ми приїхали в Канаду то моя мала була вписана в мій паспорт і відповідно її віза також в моєму паспорті, дійсні до 26 року. Сьогодні отримала новий паспорт для дитини і хочу переклеїти їй візу. Так ось: 1. Чи можу я переклеїти візу якщо в неї є дійсна? 2. Якщо можна вклеїти нову, то чи потрібно робити новий акаунт в IRCC?
-
Банк
-
#WorkPermit #CUAET Може цю тему обсасали вже але тих хто по CUAET може податись до March 31, 2025, і остання новина що треба виїджати з Канади для подачі на новий перміт не стосується тих хто на CUAET. Просто кидаю підтвердження якщо кому треба