PR CUAET
-
Не важливо, що здавали біометрію на візу. Для PR все одно треба здавати. Моїй біометріі 1,5 роки але запит прийшов. Тож, на собі переконалась, що для PR потрібно пройти цю процедуру знову
-
Дякую)!
-
Доброго дня. Таке питання, можливо хтось так само думав зробити чи навіть зробив. Мій паспорт та ВП закінчуються за 14 міс. Подаватись на номінацію можу вже вкінці грудня. Нещодавно нарешті записався до Едмонтону на подачу документів на новий паспорт. Питання наступне. Чи можу я податись на номінацію за діючим зараз паспортом, паралельно робити новий і як прийде вже новий додати його до своєї справи? 😅 Завчасно вибачаюсь за таке дурне запитання, але с цими строками як це все оформлюється в Канаді це капець, не хочеться ще рік чекати поки зроблю новий паспорт та ВП 😅😅😅
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка контакт перекладача з Польської на Англійську мови!
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, при подачі на ПР який вік повинен бути у дітей щоб їх подавати разом з батьками?
-
@OstapBosak Остапе, доброго дня! Буду дуже вдячна за вашу відповідь. Чи є якась різниця у довідках про несудимість з України? Ми зробили витяг з Дії, відправили в консульство із заявкою, і вже отримали довідку англійською мовою. Побачила інформацію що наче як для Федеральних програм така не підходить, а потрібна така що саме консульство робить українською мовою і потім ії перекласти. Чи це дійсно так? Ці довідки чимось відрізняються, і є якесь правило та вимоги для федеральних програм?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка, якщо у мене є тільки фото документа оригіналу, і воно іншою мовою (у моєму випадку це папір про відмову від біженства ). Якщо мене попросять надати такий папірець чи приймуть вони звичайний переклад без печатки як я розуию тому що він буде зроблений з фото-копії з моїм поясненням чому отримати оригінал неможливо.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка- подалася на федеральний етап по AOS( AOR ще не отримала)- прийшов офер на роботу на таку саму позицію проте в інше місце . Чи можу я змінити робоче місце та як це вказати в аплікації?