PR CUAET
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁‼️🇨🇦 🍁🇨🇦GCMS Notes: Що це? Яка їх важливість? Навіщо вони мені потрібні? Як Замовити? 🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_b0PEKsQhm/?igsh=MXA1bmpibzNua2Flcw== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁‼️🇨🇦 🍁🇨🇦GCMS Notes: Що це? Яка їх важливість? Навіщо вони мені потрібні? Як Замовити? 🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_b0PEKsQhm/?igsh=MXA1bmpibzNua2Flcw== 🍁🍁🍁
-
Не ображайтесь,все буде добре…вчіться вивчайте мову…ростіть в професії ,робіть ПР …;)
-
Дякую за відповідь. А якщо я прийду в банк с кешем наприклад 40к і скажу що з продажу майна, маючи договір. Чи буде їм цікаво як я ці гроші в Канаду завів? Тобто обовʼязково хтось повинен їхати з цим договором і кешем сюди і декларувати чи можна вивести с крипти а тут сказати що передавали за декілька разів ?)
-
Я не барышня что бы обижаться.благодарю за пожелание.работаю над собой.удачи вам
-
Можете вже зараз подавати на ВП. Зараз трохи довше розглядають..
-
Чи потрібно якісь докази від low partner, щоб подати на цю програму. Які взагалі потрібно від нього документи
-
Я не розумію як то воно у них працює, от зовсім
-
Підкажіть у вас рахунок в молдовському банку? І в який банк в Канаді пересилали? Дякую!
-
Хто планує стати курʼєром з Uber Eats може отримати бонус після реєстрації по реферальному посиланню Use my invite code to join Uber. Earn at least $250 for your first 70 deliveries in 30 days. www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=3y592mumz1d5
-
t.me/prcuaet/1783/271520
-
Тут не підкажу, бо в нас безнал
-
Я делала себе паспорт в Варшаве, но это было в декабре 2022. Два месяца заняло всё. Поехала забрала и всё 👍 Там куча слотов, не то, что …
-
Так засабмитьте документы сами, зачем вам профессионал? Сами в своём кабинете добавили подтверждение статуса и через пару дней все будет ок
-
t.me/prcuaet/2427/289255 t.me/prcuaet/2427/289261 Людина з консультантом подавалась
-
Прохання підказати, можливо хтось вже проходив цей шлях і зможе підказати. В українському атестаті вписані оцінки за ДПА у формі ЗНО. Але ж ЗНО це тільки для вступу в українські Вузи. Цікаво, при вступі в зарубіжний ВУЗ як вираховується процентаж по певному предмету? Тобто, для прикладу у нас є хімія після школи і оцінка після ЗНО. Як вираховують при вступі тут середній бал по хімії , середнє арифметичне з 2-х хімій?
-
випадків відмов Українцям по H&C яки подавалися з консультантом (тобто які банально не накосячили в документах) - немає, історично таких випадків просто нема.
-
Скажіть будь ласка, в якій формі подавати інформацію про доходи? Якщо я працюю на себе, достатньо виписки з банку, якщо так, та за який період? Дякую!
-
t.me/prcuaet/2427/293953
-
Сьогодні ж тут у чаті консультант писала які були відмови.
12 Jan 2024, 17:45
248953/412100
2 minutes ago