Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 916.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Мар'яна
    wrote on last edited by
    Коли я зробила заявку в мене теж так писало. Воно з часом поміняється. Не переживайте. Якщо зайти в саму заявку то буде видно, що документи прикріплені.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Molchanova 🇺🇦
    wrote on last edited by
    А свідоцтво дитини додавали? Чи заповнювали форму RC66SCH
    1 Reply Last reply
    0
  • t5707079846T Offline
    t5707079846T Offline
    Алла Шевченко-Рудик
    wrote on last edited by
    Я подавалась на паспорт в Едмонтоні, фотографувалась з розпущеним волоссям, за вуха волосся не забирала, ніхто зауважень не робив. Паспорт вже виготовлений.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M
    wrote on last edited by
    Читав тут що подавались так зі скрінами нових паспортів з дії, але прийшли відмови, як тільки офіцер розглянув заявку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia S
    wrote on last edited by
    Ні нажаль
    1 Reply Last reply
    0
  • t428314739T Offline
    t428314739T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Маю свіжий досвід. Вихідні дані: Живемо в Канаді з квітня 2022 року, дитина приїхала коли їй було 13 років, зараз 15 (тобто укр ID-картки не має, бо в Канаді їх неможливо отримати). Місяць тому поїхали до Німеччини в ДП «Документ», щоб зробити новий загранпаспорт дитячий. Бо в Канаді це зробити неможливо. В ДП «Документ» мені відмовили, ссилаючись на те, що після 14-ти років в «кожного громадянина України повинен бути український ID-картка». і їм однофігственно, що в Канаді неможна зробити укр ID-картку. Тобто, спочатку треба отримати укр ID, і тільки потім подаватися на закордонний. Звернулась до консульства в Дюссельдорфі, там сказали, що загранпаспорт дитині без укр ID-картки вони зробити можуть, але мені відмовили через те, що в мене немає документу, що я проживаю в Німеччині. По пораді жіночки в цьому телеграм-каналі (хай їй Боженька дає здоровʼя), поїхати попитати в інші Консульства в Європі (ця жінка зробила в Хорватії), я поїхала до Відня і там мене прийняли і я подала документи на дитячий паспорт, без австрійської «прописки» і без укр ID-картки. Сказали, що строк виготовлення з доставкою приблизно 3 місяці. Зара по коду бачу, що паспорт виготовили за тиждень після подачі, тепер треба дочекатись, коли він приїде до консульства в Відні. Тобто, є нормальні консульства і нормальні консули. Принаймні, в Відні і в Загребі. Слотів достатньо, записувалась в три консульства з сьогодні - на завтра-післязавтра. Вони начувані на наші муки в Канаді, з спробами зловити слот роками. Але не всюди йдуть назустріч. Тобто, можна пробувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Гуцул Ірина
    wrote on last edited by
    Ще цікавить чоловік може продовжити паспорт без резерв + Поділіться будь ласка чи можливо продовжити паспорт чоловікам без резерву+ Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t332591147T Offline
    t332591147T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    А через скільки отримали готовий паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jon Kramer
    wrote on last edited by
    Так само в США злітав зробив все зайняло в консульстві 10 хвилин запис був на 10:30 о 10:15 все все зробили!!!!! Едмонтон то дно!!!?!?
    1 Reply Last reply
    0
  • t428314739T Offline
    t428314739T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Згодна. В мене в дитини немає USA візи. То б звісно поїхали туди, бо ближче і дешевше. Але… Щоб записатись на співбесіду на USA-візу з Канади черга близько двох років!😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t341154027T Offline
    t341154027T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    Подзвоніть в IRCC, розкажіть ситуацію. Може вони пришвидшать карту (якщо її ще не відправили, тоді тільки чекати)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jon Kramer
    wrote on last edited by
    В Канаді то дно а не консульство,робив пасспорт в США зайняло 10 хвилин і до побачення приїзжайте забирайте!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/19036/291159
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larisa Matala
    wrote on last edited by
    Можливо ви знаєте ,коли будуть паспорти в Торонто ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antik
    wrote on last edited by
    Було таке, замовили курєрську, прийшло безплатною дипломатичною. Десь через майже рік ми згадали про оплату, написали в DHL гроші повернули відразу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🍁🇨🇦Здобуваємо PR через OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream: Покроковий Процес🇨🇦🍁 🍁Якщо ви отримали пропозицію роботи від роботодавця в Онтаріо, ви маєте чудову можливість здобути постійне резидентство Канади через Ontario Immigrant Nominee Program (OINP) за напрямком Employer Job Offer: Foreign Worker Stream. 🍁Ця програма розроблена для кваліфікованих іноземних працівників, які володіють відповідними навичками, досвідом та мають намір працювати і проживати в Онтаріо. 🍁У цьому пості ми детально розглянемо покроковий процес, який допоможе вам успішно пройти шлях до отримання статусу постійного резидента Канади. Про програму: 🍁Ontario Immigrant Nominee Program (OINP) пропонує іноземним працівникам, які отримали пропозицію роботи від роботодавця в Онтаріо, можливість здобути постійне резидентство (PR) через напрямок Employer Job Offer: Foreign Worker Stream. 🍁Цей потік призначений для кваліфікованих працівників з відповідним досвідом роботи та освітою, які мають намір працювати та проживати в Онтаріо. 🍁Крок 1️⃣: Перевірка Відповідності Критеріям Перш ніж розпочати процес, переконайтеся, що ви відповідаєте всім вимогам для цього потоку: 🍂Пропозиція роботи: Ви повинні мати постійну, повну пропозицію роботи від роботодавця в Онтаріо на позицію, яка відповідає вашому досвіду та кваліфікації. 🍂Тип роботи: Пропозиція роботи повинна відповідати рівню NOC TEER 0, 1, 2 або 3. 🍂Досвід роботи: Ви повинні мати принаймні два роки відповідного досвіду роботи протягом останніх п'яти років. 🍂Ліцензія (якщо необхідно): Якщо ваша професія регулюється в Онтаріо, ви повинні мати дійсну ліцензію або сертифікат. 🍂Вимоги до роботодавця: Ваш роботодавець повинен відповідати вимогам OINP, включаючи мінімальну кількість працівників, фінансову стабільність та здатність запропонувати вам роботу. 🍁Крок 2️⃣: Реєстрація в Expression of Interest (EOI) System** Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_cA4ERs5wH/?igsh=ejN5dWVzNzk3ajNh
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁🇨🇦Здобуваємо PR через OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream: Покроковий Процес🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_cA4ERs5wH/?igsh=ejN5dWVzNzk3ajNh 🍁🍁🍁
    1 Reply Last reply
    0
  • t5924588696T Offline
    t5924588696T Offline
    Iryna Tsy
    wrote on last edited by
    Нажаль, нічим допомогти вони не можуть, кажуть чекайте від еCOPR 2,5 місяці, потім будуть ескалацію робити і знов чекати не незрозуміло взагалі скільки часу. Я дзвонила там вже разів п'ять і нічого нового вони не кажуть 😑
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Вимог не має, але якщо ви хочете довести що працюєте то пейстаби це саме ліпше. За 3 місяці наприклад. І
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    У вас був запит на цю інформацію?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.