PR CUAET
-
вы заполняете на сейчас, в не на будущее
-
Я начала 7 октября. Но при заполнении профиля указываешь только месяц октябрь. Потому не важно, какого числа начали, это потом после ита в документах будет отражаться.
-
Десь за місяці два нагадайте в особисті, напишу!))) Так, до 12-ти років хоча б дитину перти не треба!👀
-
Доброго вечора! Ви собі робили в США, чи дитині? А показували бронювання готелю? Якщо так, то на скільки днів? До США летіти може й дешевше, але ж готель...
-
Більше того, навіть знав родину, яку ледь не в аеропорту загітували на H&C податися. Вони ще очима лупали, взагалі не розуміли, де вони, і що воно, а вже заплатили 2500 за подачу документів )) У підсумку, вони вже покинули Канаду з кінцями. Навіть примудрилися прихопити із собою кредитне авто. А справа їхня досі крутиться.
-
Дякую! Нагадаю якщо не полечу у вересні. У малої паспорт скоро закінчиться, а в мене справи в Європі. От хочу двох зайців вбити, як кажуть. Подовжений паспорт то на крайній випадок.
-
ну ви же розумієте наслідки якщо вони сбрешуть? Тут так не робить ніхто. І це не єдина фірма в якої немає відмов по гум, таких десятки я бачив, з цього я і роблю висновок що за випадком дуже специфічних кейсів, Українцям по цій програмі не відмовляють. Всім іншим статистично відмовляють наче в 15%
-
Десь за місяці два нагадайте в особисті, напишу!))) Так, до 12-ти років хоча б дитину перти не треба!👀
-
Я робив собі пасспорт,19 прилетів 20 в консульство,21 повернуся!!!так готель підійшов!!
-
Так для дитини до 12-ти років ви можете звернутись і в любий ДП «Документ» в Європі. Не обовʼязково в консульство. В мене були відмова в ДП документ тому, що дитині 15 років і немає ID. А у вас зовсім немає проблем. Зроблять в Європі де завгодно
-
О, так, дякую! Ми ж кажемо про консульство, а не ДП "Документ"? На всяк випадок питаю 😁. Бо голова обертом 🤦. Після відповіді ви вже й слот брали так?
-
Якщо надумаєте до Відня, то я їм попередньо написала імейл, де розповіла ситуацію, і що я з Канади. Відповіли за півгодини: так, ми вас приймемо. Тобто, на всяк випадок напишіть їм перед тим, як їхати
-
Вітаю підкажіть будь ласка чи підходить record of employment канадського зразку при подачі документів про роботу.? Чи треба все відповідно до цього опису? І як ви з України отримувати ? Що подавали ?
-
Як в Україні то ніде так зараз немає. То якщо батько дитини в Україні і дитина до 12 років, то тоді він може зробити в Україні сам
-
Ні, бачу що приходить цей запит, хочу підготуватися заздалегідь
-
Ні, то виготовлене- то ще пів-діла. Коли доїде до консульства- тоді забирати. В консульстві також десь 3 місяці, нажаль
-
Та вже писала в ДП "Документ". Все добре, окрім строків. До трьох місяців по закону. Більш конкретно вони не можуть сказати. А я хотіла прискорено зробити, як в Україні. От сиджу, міркую варіанти. Побачила, що вам за тиждень зробили! От і запитала про строк доставки. Нажаль, не можу так надовго покинути дитину, щоб 1-3 місяці в Європі чекати... Другий раз летіти - дорого. Є ще варіант США, теж двічі летіти виходить 🤦😁.
-
Не мій варіант, але дякую! - може хто прочитає та зробить саме так 👌☺️.
-
Подскажите, пожалуйста, у вас консульство вСША не просили внж или другого статуса пребывания в США?
-
Дякую за відповідь, в такому випадку краще писати LOE пояснення, чому в мене немає пейстабів?
12 Jan 2024, 17:45
249040/433803
2 minutes ago