PR CUAET
-
Я похоже многое пропустил..
-
например, регистрация вашей компании, инвойсы, счет в банке, NOA за предыдущий год
-
Another one bites the dust...! Banned Igor Isaev. Reason: Неузгоджена реклама
-
Ок. Тільки порядок саме такий, як я написала. Україна-консульство подачі-3 місяці-Україна-консульство куди переслати любе
-
Я розумію, що то велика дурня і багато мороки людям, але воно є як є… а не так як нам було б вдобніше і логічніше(((
-
Тобто етап консульства де ти подався пропустити неможна. Він обов’язково повинен спочатку приїхати туди. А потім вже або забирати там, або його через три місяці обратно вишлють в Україну, а звідти вже по світу його можна слати
-
Дуже дякую, а не підкажете її дають на термін до закінчення паспорта, він в мене до 32
-
Visitor visa
-
Дякую, а яку саме візу робимо далі?
-
Якщо встигнете повернутися до Канади до закінчення візи, то зробити вже візу з середини Канади, тоді і процес отримання візи з середини Канади швидший.
-
Вітаю, якщо віза до березня 2025, а wp до жовтня 2026, я зараз в Україні,то потрібно подаватися на візу? Якщо планую повернутися в Канаду в 2025? Яку саме візу робити ? Дякую
-
Дякую
-
З середини Канади я за три місяці зробила візу на 9років до закінчення паспорта.
-
Дякую!
-
Ще одне запитання, а якщо подаватися з України на продовження візи, то довше чекати і чи можна вже подаватися, якщо віза закінчується в березні?
-
Час очікування довший з України
-
Раз добавили и все. Пять раз не надо:) Они их все 5 раз и получили. Не переживайте
-
Дякую.
-
Отправьте в конверте по почте все им еще для верности, такой вариант может оказаться даже быстрее чем в личном кабинете.
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста, это означает, что офицер начал проверять background check или это стандартная фраза?
12 Jan 2024, 17:45
249082/458595
3 minutes ago