PR CUAET
-
Ви можете одночасно ловити, а потім якщо зловите ви то просто зможете передати його, якщо ви мати
-
Підкажіть, а на який номер ви телефонували, щоб щось дізнатися?
-
Апдейт: 20 ноября подача 9 февраля аоры и биометрия 28 февраля сдача биометрии В конце августа запрос на свидетельство о рождении моего брата (подтвердить родство) и заявление от моего бывшего мужа подтверждающее согласие делать документы на общих детей. 3 сентября Eligibility letter
-
А як передавати? Щось треба оформлювати?
-
Дякую дуже! Вибачте, а що означає передати його? Я ще ніколи вдало не ловила слоти, заповнювати на його ім'я, чи вже в консульство приїхати з ним і там все пояснювати?
-
Доброго ранку, а можливо записатися на дитячий паспорт до 12 в Мексиці чи Домінікані наприклад? Або якщо робити в ДП документ в Європі, можливо бабусі дитини зробити по довіреності наприклад?
-
Підкажіть, хто залінкував кабінет і який кабінет? Я у кабінеті résidence permanente бачу тільки подачу, більше нічого іншого не отримувала з 15 листопада 2023, може я не там десь перевіряю?
-
Той хто хоче отримати слот має прийти в консульство з документом, що підтверджує близькість на кого цей слот записаний.
-
А почему бы самим не сделать хотя-бы не большой список работодателей с поддержкой SINP ? Каждый кто получил JAL мог бы написать где он работает и таким образом сделать этот список.
-
Причем что самое смешное, бывшая жена живет в Канаде …
-
Скажіть будь ласка скільки зараз чекать після здачі теоретичного іспиту для отримання 5 gdl прав
-
Какой кошмар. И как же так?
-
Везет. Моя бывшая жена не подписала для дочери. Теперь не знаю что будет.
-
А коли вам приходив дозапит на джоб оффер?
-
"Чергу можна передати лише своїм близьким родичам: батько, мати, чоловік, дружина, діти, брат, сестра, бабуся, дідусь, з обов’язковим наданням документів, які підтверджують родинний зв`язок: свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб. "
-
Для того щоб залікувати аплікацію в порталі яку сабкатегорію слід вибрати?
-
Согласие бывшего это попросили форму Imm5604?
-
Підскажіть будь ласка як з мвнімальними втратами можна обміняти канадські долари на амнриканські?📈📉⚖️
-
Ну или попробовать опять с бывшей обсудить это и сказать, если не хочет, то вот чемодан и ребенок и теперь это ее забота?
-
Дуже дякую. Це вже на місці можна, так? Я читала десь що саме для дітей 16-17 років можуть ловити слоти і батьки і вони самі...
12 Jan 2024, 17:45
249160/429791
about a minute ago