PR CUAET
-
Дуже дякую. Це вже на місці можна, так? Я читала десь що саме для дітей 16-17 років можуть ловити слоти і батьки і вони самі...
-
Может как то описать ситуацию, сказать что не дает, не платить деньги на ребенка, не видится, не заботится, некуда вам возвращаться? Вообще это какой то ужас, тем более что это идет со стороны матери ребенка
-
Спасибо. Дочка не виновата, что у нее такая мать. Подаю в суд на бывшую скоро.
-
це ж для Альберти Ви питаєте?
-
1 рік
-
Я в'їжджала 27 серпня по візі visitor. Офіцер спитав чи потрібен дозвіл на роботу. Так як він у мене є, то просто його перевірили і все - good luck.
-
А можна сказати, що потрібен?)
-
хоть в последний день действия визы. ожидание при подаче канаде в разы быстрее, чем при подаче из украины: пару недель вместо года
-
цель поездки, к кому и зачем, где будешь останавливаться, когда назад
-
Доброго ранку, Підкажіть, наскільки важливо мати довідку про місце проживання для оформлення закордонного паспорта дитині від 16? з Дії не виходить взяти витяг, так як ми з окупованої території та як переселенці в Україні не реєструвалися, Але в моєму паспорті є просто печатка з пропискою, у дитини ID, але без аркуша з пропискою...
-
Не підкажу. Мені не був потрібен )
-
Ну там є тільки 2 опції наскільки я пам'ятаю, паспорт до 16 і паспорт після 16 років. В вашому випадку після 16 як і всім дорослим, тобто і ваш син самостійно може ловити
-
Tak. Дякую
-
Доброго дня! У кого є досвід замовлення довідки з США в Україні?
-
Доброго дня ! Шановні юристи,хто працює з сертифікатом Legal Aid Ontario....напишіть в особисті будь ласка
-
Знаю точно що то дуже важливий папірець для консула, і він постійно його питає. На оф. сайті консульства зазначено що ви повинні мати одну з опцій: "Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (за наявності)". В вашому випадку я б краще написав листа з поясненням в консульство і спитав би що краще робити вам в такій ситуації.
-
Какие-то подтверждения распечатанные нужны?
-
Привет! Открываем набор в нашу динамичную команду. Зарабатывайте откуда угодно и наслаждайтесь свободой! Лояльное руководство всегда готово помочь. Интересно? Жду ваших сообщений в ЛС!
-
естесно, лучше иметь с собой. могут попросить, а может быть просто ответов достаточно
-
Вітаю. А як ви підписували форму з апостилю по посиланню? і чи треба її підписувати? фізично роздрукувати і підписати? chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/applications.wes.org/OnlineApp/pdf/ca/International_Transcript_Request.pdf
12 Jan 2024, 17:45
249179/429201
4 minutes ago