PR CUAET
-
Я маю на увазі як мені можуть дати ворк перміт довше ніж в мене віза?
-
А є десь інструкція як це робити?
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, отдала документы для перевода и заверения сертифицированному переводчику в Украине, такие документы подойдут для подачи на гуманитарную программу? Или нотариусом украинским обязательно нужно заверять? Благодарю за ответ.
-
Що саме вас цікавить? Можу розповісти. Пишіть в особисті
-
Добрий день.а якщо я хочу продовжити свій ворк перміт,його продовжують разом з візою.тому що коли я отримав візу(я отримав її на три роки а не до кінця паспорту) Підкажіть будь ласка
-
Я також як ви , прийшла одного дня щоб продовжити хелс карту для дитини і спеціаліст захотів мій робочий договір, якого я при собі не мала, бо не знала що він потрібен буде. Працюю парт тайм. На наступний день я прийшла вже з договором з роботи , але вже ніхто про нього не запитував. Попалася інша спеціаліст , спитала чи ми по програмі CUAET, і продовжила без ніяких питань. 🤷🏻♀️чисто людський фактор
-
72400 не ін деманд. Думаю тому так довго. Тір 2.
-
Це як у Булгакова - "Аннушка разлила масло".
-
Ага, про друге питання: «ці кошти під down payment»… ні, мені швидше, ніж за прийняті тут 3 місяці вони не були потрібні для цього, тому тут не знаю.
-
З точки зору шлобальної політики так : я мураха котра не потребує уваги. З моєї сторони - це важдива тема для мене. В мене був час, я написав. Зараз розумію що Трюдо не допоможе ))) Хоча як знати якщо письмо переслали з якоюсь позначкою, то вже зробив )))) Але ти ніколи не розумієш що зпроцює ))))
-
У моего малого взагалі віза померла ще у 22 році, тож подавала із померлою візою все дали , віза взагалі ніякого відношення до перміту не має.