PR CUAET
-
До 22 жовтня
-
І до якого числа можна подати заявку? Вибачте, якщо можливо дублюю питання
-
Різниці немає, оскільки на портали різні офіси
-
В імейл самому пише офіс розгляду зверху чи і кінці
-
а на p1 був який?
-
В Україні нема сертифікованих перекладачів. Лише деякі отримують атестація бо працюють зі спеціальними установами. А так цей ринок професій не регулюється
-
IRCC.DoNotReply-NePasRepondre.IRCC@prson-srpel.apps.cic.gc.ca
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка скільки зараз очікування?
-
AOR? В смысле? Вы ж написали, что AOR у вас 8 марта был. И теперь снова AOR? 🤯
-
Злый какие то ассистенты. Я же их не спрасил где яблок нарвать ))) Хотя понимаю, что каждому ответить - это и так большой труд реально. Пожду куда меня пошлют, а там сравним наши с Вами "сады"
-
Перша відповідь. Номер вашої заявки
-
Доброго дня.Чи брав хтось довідку про несудимість з Іспанії?Як ви це робили,напишіть ,будь ласка.
-
отвечают его ассистены 'идите вы сударь в сад'. я писала, что толку 0, что без результата/реации. ответ формально есть, результата фактического нет. они даже официальной прессе не отвечают, никак не комментируют заданные им вопросы касательно работы ircc. ждем ваших скринов от миллера. а потом от депутатов😂
-
А що це АОР?
-
Я вказала Visitor. Для дитини теж вказувати Worker? І в мене взагалі інша заява скачується 5257_1е Я вже третій раз заповнюю , і не можу зрозуміти де помилка при заповнені аплікації .
-
До АОР - десь 9 місяців, до ПР складно сказати. Може і 2 роки
-
Монреаль
-
Можливо тут потрібно теж змінити на Ворк? Бо я вказувала Visitor , так як дитина має візітор рекорд
-
Спробуйте місцеві бібліотеки
-
Anki Promova
12 Jan 2024, 17:45
249387/429785
3 minutes ago