PR CUAET
-
Перша відповідь. Номер вашої заявки
-
Доброго дня.Чи брав хтось довідку про несудимість з Іспанії?Як ви це робили,напишіть ,будь ласка.
-
отвечают его ассистены 'идите вы сударь в сад'. я писала, что толку 0, что без результата/реации. ответ формально есть, результата фактического нет. они даже официальной прессе не отвечают, никак не комментируют заданные им вопросы касательно работы ircc. ждем ваших скринов от миллера. а потом от депутатов😂
-
А що це АОР?
-
Я вказала Visitor. Для дитини теж вказувати Worker? І в мене взагалі інша заява скачується 5257_1е Я вже третій раз заповнюю , і не можу зрозуміти де помилка при заповнені аплікації .
-
До АОР - десь 9 місяців, до ПР складно сказати. Може і 2 роки
-
Монреаль
-
Можливо тут потрібно теж змінити на Ворк? Бо я вказувала Visitor , так як дитина має візітор рекорд
-
Спробуйте місцеві бібліотеки
-
Anki Promova
-
Дякую
-
Монреаль
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка на які приблизно дати сьогодні повинні викинути слоти в Торонто?
-
Дякую за відповіді.
-
Сочувствую. Сама прошла через подачу в суд в свое время. Тоже отказался давать разрешение… Теперь лишен прав.
-
Яка ситуація на кордоні? Кажуть в липні завернули 5800 людей з study, work and travel permits. Когось з українців зупиняли?
-
сьогодні будуть слоти і в торонто і в єдмонтон чи де ловити? чи зразу і там і там пробувати ?))
-
Нотаріус завіряє підпис перекладача, перевіривши його диплом, що дає право робити переклади
-
А як обновляли? Перелистували місяці чи нажимали на кнопку оновлення зверху сайту?
-
Спасибо за ответ. Т.е. в Украине переводчик переводит документ и его перевод заверяет нотариус, правильно?
12 Jan 2024, 17:45
Post 249397 of 390829
3 minutes ago