PR CUAET
-
В Едмонтоні?
-
Доброго дня, а хто знає як часто паспорти приходять в консульство? В мене вже с початку серпня висить «документ виготовлено, але не доставлено до дип установи» І в дії теж вже змінився, але все ніяк не дійде(
-
Останнім часом були з 18-18:30. А от минулого разу проспали вони та видали О 19:12
-
Раніше Торонто та Оттава надавали на через місяць, а зараз чорті шо 😭
-
Можете змінювати тип послуги.
-
Кінець вересня мають прийти
-
Може хтось стикався. Подалися на ПР Прийшов запит обновити одну із форм і треба прив'язанти мою он лайн заяву до он лайн аккаунту Через my application Маю з цим труднощі, може хтось підкаже 🙏
-
в мене ще з липня висить так, навіть замовив DHL, але вони ще не передали його навіть для доставки
-
Підкажіть, будь ласка, чи спрацьовує лист-заява на окремий запис на видачу паспортів для багатодітної родини? Чи це теж не працює як і електронна черга?
-
Тільки не кнопку оновлення, бо викине вас! Я тричі ловила слоти , то клацала тільки між місяцями та вибір між дитячим та дорослим слотом(вийшло і дорослий і дитячий схопити на різні дні правда )
-
Доброго вечора.де можна бот знайти,що показує дати? Дякую
-
Я це також прочитала.))Дякую
-
Париж 2023, ці ж самі запитання, відмова. Як на мене, не передбачувана реакція офіцера - одним наявність родичів допомогає, іншим - шкодить🤷♀️
-
нет. никак не помогает. эта форма хороша для сообщения о каких-то багах и глюках портала, чтобы они починили
-
Можете досвід 9 міс отримати в тому числі і парт тайм, але джоб оффер нинішній має бути фул тайм
-
Виходить що так, як терпіння не вистачало то клацала на оновлення але викидало з сайту і треба було знову підтвердження банку
-
когда угодно
-
Але тут написано про парт тайм роботу) Тоді що вони мають на увазі?))
-
Раніше давали частіше слоти багатодітним, зараз почалися відмовляти (( хіба може якщо діти до 16 у вас
-
Ви не обновлювали сторінку а тільки вправо вліво по місяцях і все? А воно так обновляєтья?
12 Jan 2024, 17:45
249463/451394
5 minutes ago